Prijava
   

Smrad

Smrad dobija potpuno novo značenje nakon što odete na dugo očekivano more na slepo, tako što verujete svojoj drugarici da vam je našla super apartman. Kada stignete tamo i stanete sa ključem uprtim prema bravi vrata još ne znate šta da očekujete. Onda otvarate vrata i shvatate da ste dobili aprtman od 20 kvadrata u kojem ćete morati da se gurate sa još trojicom kršnih momaka koje ste poveli na more, jelte, da ne idete sami. Unutra počinjete da osećate ostatke svih prethodnih gostiju, jer naravno, ko je lud da unajmi čistačicu da počisti nakon prehodnih gostiju. Otvaramo frižider koji se nalazi u "dnevnoj sobi" i uz začepljen nos vadimo sve što je prethodnim gostima preostalo. Ispod kreveta se ne sme gledati jer ne znamo da li je tamo nešto uginulo pa su se stvorile nove vrste crva koje to mogu razložiti. Nakon nekoliko bezuspešnih minuta uspevamo da nađemo kupatilo tako što smo se setili da zatvorimo ulazna vrata iza kojih kad su otvorena se krije kupatilo. Kapiramo da kupatilo nema naravno nijedan prozor a ni onaj mali ventilator koji služi za bar neku ventilaciju. I nakon 10 dana naše prosute hrane, alkohola, prljavog veša koji smo se trudili da zakopamo što više da se ne bi osećao, i nakon kenjanja u kupatilu koje se luftira kroz dnevnu sobu konačno smo mogli da prodišemo punim plućima i da obnovimo čulne ćelije u našim nozdrvama koje su uginule za tih 10 dana.

U neko vreme preko dana u aprtmanu:
F: U brate, šta to smrdi?
P: Ne znam bre, sačekaj da vidimo da li neko kenja. E, je l' neko u kupatilu?
U: E ja sam, kenjam.
F: Brate je l' smo rekli da se kenja samo ujutru kad svi spavaju ili kad niko nije tu !
U: Jebiga, nisam mogao da izdržim.
F: E pa jebiga, nemoj da izlaziš dok ne podišeš sav taj smrad ili zovi neku ribu iz susednog aprtmana pa dišite zajedno !

Komentari

F: Brate je l' smo rekli da se kenja samo ujutru kad svi spavaju ili kad niko nije tu !
hahahahhahahaha....+

Hahahah dobra... +

Koga briga za tvoje ljetovanje?! -.-'

drugi put plati za letovanje...

Doživeo istu situaciju, s' tim što sam taj "apartman" napustio koliko sutradan i prešao u veći, komforniji, ali i malo skuplji.