Prijava
   

Snajka vs. Stara Majka

Epska borba porodično-srpskih razmera. Klasna bitka za prevlast međ' lepšim polom. Svojevrstan sudar generacija, ličnosti i sisa. Dva para, da budem precizniji. Zapravo kad smo već tu, da predstavimo i takmičarke:

- u levom uglu, odmah uz rodnu kuću i šljivik na obližnjoj padini, ponosno isturenih dojki i naoružana varjačom, tepsijom gibanice i ikonom Sv. Petke, stoji MAJKA - gorda, čestita i penzionisana; u desnom, pak, zdušno bodrena od strane glavate tazbine i brojnih rođaka iz lijepe njihove, čast svih udavača sveta brani mlađa, lepša ( eventualno u drugom stanju ) i po veroispovesti drčna – SUPRUGA, grudi manjih ali čvršćih, pakosno ističući burmu na domalom prstu desne ruke kao kakav argument ili, pre će biti, tapiju ( iako istu ne nosi u pravom životu jer je, navodno, ”steže” ).

Sudija ne postoji, pravila nema. Arena je svaka zgodna pril...arena je SVAKA prilika i mesto a nije redak slučaj ni pojava tzv. SOLO-KATE u kojoj je jedna od protivnica odsutna ali se zato radi na marketingu. Borilačke tehnike su raznovrsne ali nedvosmislene. Udarci su tihi, nevidljivi ali jebitačni. Samo se pokatkad iz diskretnog komešanja ovih teškaša prolomi grozotan krik muškarca, po svoj prilici nezgodno priklještenog između gorepomenutih poprsja. On je uostalom i uzrok, i povod, i cilj obeju zaraćenih strana; plen koji se ništa ne pita i ne sme ništa DA pita. Teritorija koju obe vojske žele pod svojom kontrolom. Nešto kao jebeni ”Pojas Gaze” samo ispod pojasa.
Sâm nastanak sukoba, doduše, prekriven je neprozirnim velom tajne, mada određeni nezavisni izvori - koje ovde nećemo imenovati jer ne postoje - tvrde da ima izvesne veze sa vadžajnom. Uostalom, šta nema…

- Iju, ćerko, kakva ti je ovo supa?! Pa, to ni pas s maslom ne bi mog’o da poje’! Dragane, sinko, aj’ kući s majku da ti napravi nešto da se nabubecaš k’o čovek!
- Dragi…Mislila sam, ovaj, da pošto završimo ručak i ISPRATIŠ SVOJU MAJKU da, ovaj, izbušiš nešto…u spavaćoj, ovaj, sobi…
- Izvini, stara...Nisam, ovaj, toliko gladan...

Komentari

Defku posvećujem Duhu iz lampu. Iste nas more muče, druže!

Profesorski, nema šta. Vekovi borbe u jednoj definiciji.

Ахаххахаха мртва трка бреееј! +

Јако добро професоре.

Dok je sveta i veka ta borba će da postoji +++

izbušiš nešto…u spavaćoj, ovaj, sobi…

Хајлајт, дефиниције, одобравам :)

Тхе Проф
Defku posvećujem Duhu iz lampu. Iste nas more muče, druže!

Druže Prof, sad se osećam k'o selebriti, da se tako gej izrazim. iksde

Svaka ti k'o u Njegoša, treba svrstati u obaveznu literaturu, stoga plusče i patrik, dakako.

ДАо сам ти плус јер је вансеријски (професорски) написана!

АЛи у доста дефиниција се обрађује овај архитипски ривалитет...

zvezdica i od mene, jer znam odlicno o cemu pricas, a ring je docarao svecki.

Druže Prof, sad se osećam k'o selebriti, da se tako gej izrazim

Nek ti je na zdravlje, prijatelju! Tvoja velika zasluga za defku neće proći nenagrađeno:)

АЛи у доста дефиниција се обрађује овај архитипски ривалитет...

Al' naslov jebe, moraš priznati!

zvezdica i od mene, jer znam odlicno o cemu pricas

Osnivamo klub, Duh i ja - Udruženje Muškaraca kojima je prčkano po mozgu - pa te pozivamo da budeš član-precednik, jer šta je koji kurac član ak' nema titulu :))

Pozdrav i naklon ostalima :)

Osnivamo klub, Duh i ja - Udruženje Muškaraca kojima je prčkano po mozgu - pa te pozivamo da budeš član-precednik, jer šta je koji kurac član ak' nema titulu :))

ekipa mala ali odabrana, bice mi cast da se prihvatim duznosti u prvom dekadnom mandatu. u to ime smisljam defku u mom stilu, koju cu objaviti cim budem bio u mogucnosti. Slogani udruzenja: "Jeb'se tamo snajke, dok je meni majke"! i "Stara moja pobediti mora!"

"Jeb'se tamo snajke, dok je meni majke"!

VOĐOOOO!!!!!

-Izvini, stara...Nisam, ovaj, toliko gladan...

Ma o čemu mi ovde pričamo?!
+