Prijava
 1.    

  Sonja Savić

  Velika glumica. Obelezila je srpsku kinematografiju ulogama Decke u Secernoj vodici, Sofije Mackic u Davitelju protiv davitelja, a njene replike iz kultnog filma Mi nismo andjei usle su u legendu. Izuzetne i neobicne lepote, pokreta, glasa i stila, zavrsila je FDU u 21.-oj godini, sa 24 je nagradjena na festivalu u Veneciji. U Srbiji potcenjena, siromasna i usamljena docekala svoj kraj od posledica prekomerne doze heroina.

 2.    

  Sonja Savić

  Najveća heroina srpskog glumišta.

 3.    

  Sonja Savić

  Legenda za zivota,legenda nakon smrti

 4.    

  Sonja Savić

  veliki umetnik, predivno stvorenje. Nazalost, mnogi su se toga setili tek kad je umrla

  zivot je lep

 5.    

  Sonja Savić

  Prva Sekulina Žena

 6.    

  Sonja Savić

  Sonja Savić (Čačak, 15. septembar 1961. - Beograd, 23. septembar 2008.) je bila srpska glumica poznata po svom promuklom glasu i svojim ulogama u uspješnim jugoslovenskim filmovima tokom 1980-ih.

  Bog nam daje slobodnu volju, da li cemo ili ne ciniti nesto. Sonja bez sumnje nije bila stvorena za zivot u ovako surovom i bijednom svijetu...
  ...ali nikako ne možemo i ne trebamo opravdati nacin na koji je bjezala iz njega, kao ni svijet u kojem je pronalazila svoje utociste, jer ga ni ona sama nije podrzavala, ali nije bila dovoljno jaka da se bori protiv dva losa svijeta u kojim je zivjela. U jednom koji joj je predodredjen i drugom koji je sama birala kako bi prvi ucinila sto manje losim!

  sve sto je vrijedilo, umrlo je..