Šorlošarka

Lepenac 2024-03-28 01:00:18 +0000

Šorlošarka je endemska vrsta u beogradskom krugu dvojke. Ova jedinka je po pravilu ženskog ili neutvrđenog roda. Često bez mladunaca, retko napušta svoji habitat. Prapostojbina Šorlošarke nalazi se duboko u unutrašnjosti Srbije, ali je neutvrđeno kada je Šorlošarka migrirala u sadašnje stanište. Šorlošarka je aktivna tokom dana (posebno u vreme izbora) i vreba svaku priliku da napadne aktuelni režim i državu Srbiju. Lovi
sama ili u čoporu sličnih Šorlošarki na frekvencijama N1 ili Nova S. Pojavni oblici Šorlošarke mogu biti: žena u crnom, eko-aktivistkinja, borac za ljudska prava ili Ivan Ivanović. Šorlošarka pati za prošlim vremenima, letovanjima u Rovinju, često se prisećajući svoje promiskuitetne mladosti. Inače sama Šorlošarka je zaštićena vrsta i uživa posebnu protekciju stranih ambasada. Muški oblik Šorlošarke naziva se Šorbot, prim.aut. videti definiciju.

1
8 : 14
  1. Steta. A lepo pises, nije da nemas talenta.

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.