Prijava
   

Spartanac

Nabildovani peder na pederskoj paradi, noćna mora svih huligana i skinhedsa!

Huligan: "Ubi ubi pedera ubi ubi ped... (vidi Spartanca)... oh t-t-t-o ste v-v-vi gospodine Spartanac... n-n-nisam vas p-p-prepoznao... ja samo... eto tako r-r-razgledam grad... a m-m-malo je hladno... p-p-pa navukao šal... i t-t-ako... eto...

Komentari

nocna mora svih huligana i skinhedsa!

nocna mora huligana i skinhedsa!

Mogao si taj komentar da dodaš u definiciju. +

komentar je dodat u definiciju

Moj brat, o jbt, plus.

Haha primer. Bukvalno ali jebitačno:))

Fan fekt, u spartanskoj vojsci je bila tradicija da kad mladi Spartijati stasaju i sazre za borbu dođu pod "tutorstvo" starijih. Ako se dobro sećam i po šatorima su se delili tako na parove i očekivalo se od njih da imaju seks između sebe jer su na taj način jačali vezu između sebe, srčanije bi se borili za drugog i ne bi se povlačili, a sa druge strane su morali da imaju ženu da bi Sparta mogla da očekuje nove generacije vojnika. Mnogo bolesno ali ako ćemo pravo i efikasno društveno uređenje.

Starogrčki koncept (čuj mene "kompleks") da je žena samo za reprodukciju a tvoj drug iz armije za vođenje ljubavi...brokeback mountain oldskul.

A interesantni ti Grci mamu mu im jebem... Svašta nešto ima kod njih vezano za seks. Npr, smatrali su da je bolje imati mali kurac jer je veliki karakterističan za varvare, pa kao nije poželjan.

Ма шта зна грк шта је курац, сјебаше их латини онако успут

од тад им је гирос цивилизацијски домет

Плус иначе, пример може боље

Pa da... Zamisli krećeš da jebeš ribu i ona te pita šta ti je to toličko, a ti joj složiš priču da ti je mali zato što si na višem civilizacijskom stupnju od drugih muškaraca pa zbog toga. Normalno da će da nađe nekog germanskog roba Konana varvarina da joj održava kuću ako me razumeš.

Zato sam i rekao spartanac jer su se oni "voleli" medjusobno a voleli su i sirote decake. Mi smo srecni koliko smo teski sto smo se danas rodili kad vidim kako su drevna drustva bila brutalna.