Prijava
   

Spremna sam za minut

Spremna je za sat vremena, u najboljem slucaju. Ostalo joj je jos samo da nalakira nokte, stavi maskaru i sjaj, isproba 10 pari sandala i sa svakim odstoji 5 minuta pred ogledalom, 2 i po minuta gledajuci u levu i dva i po minuta u desnu sandalu, da se oceslja, veze kosu, pogleda se u ogledalu, pa je odveze, pa je ponovo veze, stavi narukvicu i ogrlicu, skine narukvicu, vrati je, zatim skine i narukvicu i ogrlicu, pa stavi prsten. Da nadje mobilni, spakuje sjaj, maskaru i maramice, zakljuca vrata od stana, izadje, pa ponovo otkljuca stan , pomahnitalo trci po sobama, pa ponovo izadje i zakljuca jer je nasla mobilni u torbi.

Komentari

uhh.. cista istina :)

Bio sam ubedjen da je muška definicija :)) +

navikao sam na ovo :) + za istinu

Izbaci lakiranje noktiju i ogrlicu, i opisuješ mene. Plusa!

hehehe + ovo opisuje moju muku svakog petka jos ja kao iskusni poznavalac ovog problema namerno (kako bi sto manje cekao) zakasnim 25min i onda jos pola sata cekam...beznadezno je

Навешћу нашу народну изреку:
Чиме се будала поноси, паметан се стиди!!

У сваком случају +

Mastrixt, ovo o cemu sam ja pisala nije kompletno spremanje za izlazak, vec ono zavrsno sto po nama traje minut, kada je devojka obucena i nasminkana (puder, senka, oovka, runmenilo...) i kada joj treba samo da stavi maskaru i sjaj, baci na brzinu neki lakt na nokte, obuje se, veze kosu i stavi nakit.

Keine sorge, meine Dame.

Phahahahahahahaha +++