Prijava
   

Špricanje

Antivakserski izraz za vakcinaciju.

Samo idi ti, neka te špricaju i triput ako treba, prošla ti karenca haha, posle se pitamo otkud ovoliki pederi i smrdibube, to je sve od er-en-ka, bre menjaju tvoju de-en-ka sa er-en-ka, prosta stvar. Ćude, da čujem, kod Teše gostuje Gejtsov bivši šofer, dobro je živ, šta sve zna taj, bajo moj.

Komentari

Što to znači etiketa antivakser koju im lijepite i zašto vas ugrožavaju ako su cjepiva djelotvorna i nosite masku kao zaštitu? U znanosti, a tako se uči i na fakultetima, ništa se ne smije odbaciti ad hominem nego se trebaju dati valjani razlozi, dočim ad hominem napadi odražavaju jezičnu nekomptenciju u raspravi i ostavlja slab utisak u javnosti kao nekoga s kime se ne može raspravljati jer je razdražljiv.

Dobra definicija, u duhu Vukajlije.

Ako može ovde još 5-6 pluseva, sleng je u pitanju, a i da izbijem na 1. mesto autora, to bi mi učinilo ovaj život podnošljvim

Ja se u nauku ne razumem, ali mi je sijaset poznanika i rodjaka pocrkalo od korone. Poslednji slucaj juce tetka. Bila je vakcinisana uredno pre nekih 4 meseca. E sad, to bi trebalo biti argumenat neki u prilog antivaksera ali tetka nije umrla od vakcine nego od kovida. Od vakcine niko koga poznajem, a nisam ni cuo nesto da masovo crkavaju. Tako da statisticki, bolje vakcina nego rizikovati kovid. Jebi ga.