Prijava
   

Srbi anarhisti

Pripadnici Anarho-sindikalne inicijative optuzeni za međunarodni terorizam zbog napada na grčku ambasadu, dojučerašnji stanovnici Okružnog zatvora u Beogradu. Predmet su interesovanja javnosti iz redova nvo tzv.civilnog društva i B92 čiju podršku i pravnu pomoć uživaju. Najpoznatiji među njima je pretenciozni Ratibor Trivunac, koji i imenom potvrđuje i zaslužuje da se sa pravom nađe na čelu srpskih(beogradskih)"anarhista". Utopisti ili nešto drugo...?

Komentari

Будале, плаћеници и малолетни залуђеници... +

Momci i devojke su nevini po toj famoznoj optužnici za ''medjunarodni terorizam'', a o njihovom gledanju na svet i stanje u društvu nekom drugom prilikom. Stavovi su okej, sa metodama se ne slažem. I jebala vas više ta priča o utopiji. -

devojka.
a da su moroni, jesu. istripovana bagra koja hoće da menja svet.

Prvo, kad cujem izraz "placenici", kenja mi se, realno.
Ko jos koristi taj izraz, sto se mene tice komotno moze da se vrne u 90te i tamo da ostane. Nema te sile koja je luda da ih placa. A nisu bas ni maloletni. Mozda samo budale od svega toga.
Drugo, sto se "anarhista" tice, to su uglavnom mamina i tatina deca i dzabalebarosi, mrse muda i zive na roditeljskoj grbaci, i izigravaju buntovnike kako bi privukli paznju. Sto rece neko, nemaju ni dan radnog staza, a frljaju se sa sindikalizmom... Sve to nema veze ni s anarhizmom, ni sindikalizmom, nego samo gomila pajsera.
E sad, sto se tice optuznice za medjunarodni terorizam, ona je podjednako debilna kao i njihova "organizacija". I drzanje istih 6 meseci u zatvoru bez podizanja optuznice, je vrhunac drzavne idiotije.
Normalno, trebali su podici optuznicu za narusavanje javnog reda, izazivanje opasnosti i pustiti ih na slobodu, i to je to. Dal' bi dobili zatvorsku kaznu nakon sudjenja bi tad bila stvar suda, pa i ako bi je dobili to bi bilo posteno i opravdano.

Jesu oni budale, ali nije njihova krivica sto je ova drzava jos budalastija i maloletnija.

...ili mozda jeste, jer i oni su gradjani ove drzave, i to od parazitskije sorte, ali to je vec druga prica.

Тривунац - плаћеник
његови најближи сарадници - будале
већина присталица АСИ - малолетни залуђеници
наравно, ту се провлаче и термини нерадници, богаташка деца, наркомани итд.
То сам хтео рећи.

Ti ljudi nisu zasluzili da 6 meseci leze u zatvoru bez optuznice, ma ko bili i zasta god se borili.

Anarhizam je zlo.

Ali oni nisu nista krivi, dok god se ne dokaze suprotno.