Prijava
   

Srbin koji ne prati Đokovića

Što bi rek'o Voja Šešelj, to je Srbin po meri Ante Pavelića. Antisrbin. U današnjem društvu reći nekom da ne pratite Đokovića je kao da kažete Bosancu da je burek i sa sirom, Hrvatu da živi na Balkanu, Englezu da živi u Evropi.
Za nepoštovanje stuba srpstva, izbrisaće vas iz ove skupine.

- Šta je uradio Nole?
- Brate, zaista me ne zanima.
- Kako to?
- Pa eto...
- Prvi put čujem da to nekog ne zanima. Kako možeš da ne voliš Noleta?
- Ne kažem da ga ne volim, jednostavno ne mogu da blenem 5 sati u ekran da vidim koliko će para da sklupča u džep.
- Svašta... Srbin ne prati Noleta...
- Pa šta me pitaš onda?

Komentari

Smraaaad drugosrbijanstine izbija iz defke autor sig sig glaso za mariniku

Грешиш, овај грешиш силно сине.

Ana Žigić preveslala Atlantik.
To je bilo prošle nedelje.
Jedna odlična sportska vest u nizu skrajnutih od interesovanja naše javnosti.
Gde ste, patriJote?

neka draga Ana učini to još 24 puta pa da ima o čemu da se priča.

Ako nađe sponzore, pretpostavljam da će poželeti. Pod uslovom da dooobroo plate. I tako 24x.

Da li bi bilo koji VRHUNSKI teniser (ili fudbaler ili košarkaš) ostao u svom poslu (jer je to i sport i posao) da je tenis plaćen kao i rvanje ili bacanje diska?

Nije tenis nista posebno placen, bukv 1% uzme 99% nagrada a ostali ne odustaju.

Odgovor je da, jer i ovi vrhunski su nekad bile neplaćeni ali su uspeli, tako imas drugu trecu petu seosku ligu i to se zove amaterski sport.

Mada bukvalno ovo akcentovanje na zaradu je u sustini lejmara, kao u primeru, jer se manje vise svodi na 'ma sta ja njega da gledam' dok zgrce milijarde ajde da gledamo tamo neku ubogu Anu koja cini velika dela a slepci patrijote ne vide dalje od malog prsta vec prate nezasitu hijenu koja igra za svoju bulju. A Ana je za nas veslala lol. Opet, retardirano je takav tip nubara (koji se loze na djovaxa) nazivati patriJotama samo iz razloga jer djovax uzima pare i sto je postao best ever, ljudi navijaju podjednako kao i za bilo kog drugog naseg super uspesnog sportistu. Ovde je djovax manje vise lakmus hartija za malogradjanstinu, fazon fuuuj ne pratim tog djokovica pa nisam valjda seljak. Prevedeno: drugosrbijanstina u klasicnom smislu :)

Kroz akcentovanje zarade, kako ti kažeš, posmatram samo sportistu, a ne njegove navijače.
Navijači i pasivni posmatrači nastupa naših najsportista nisu bili tema u mom komentaru. A ti mu dade na sve teme i sa svih aspekata.

Napisala sam o sportistima koji postignu rezultate koji su vrhunski na svetskom novou i od toga nema kintu. Doduše, oni su to radili za sebe.

sve je sad dobro plaćeno što ide na OI, ofc ako si prvi. Potencijalno može da se uzme nekoliko zlatnih x 200k eura, + nacionalna penzija pa tako par olimpijada i na konju su.

Trazi mu pare, ima, nije Srbin onaj koji ima para, vec onaj koji ih nema, tako da trazi mu ili ukradi mu sve te pare i daj onima koji nemaju, meni na primer ili ih potrosi ti, nebitno, samo da on nema. :)