Prijava
   

Srpska reklama za pivo

Veoma neoriginalan i bezidejan video kratke forme koji srpske pivopije pretstavlja kao fensi pozere u plišanim majčicama koji u "napuderisanom" kafiću ližu "šlag" penu koja kipi iz čaše sa anoreksičnom nogicom. Najgore je što je pivo zaista zahvalna "tema" za marketing pa se strani pivari takmiče ko će izbaciti kvalitetniji uredak, koji ponekad isčekujemo kao nastavak "Sopranosa". Širenje ciljne grupe na celokupnu mušku populaciju i progresivna fegetizacija ambalaže, na srpskom tržištu neće doneti boljitak, samo će naterati prave konzumente ovog okrepljujućeg napitka da nazdravljaju pivom strane proizvodnje.

Pošto su "lavovi" napokon pozeleneli sad čekamo da "jeleni" zadenu neki egzotični cvet za rogove.

Autentična reklama koja će srpskom pivopiji osušiti usta:

Tri prijatelja ulazi u lokalnu bitiju. Jedan je uredno neobrijan, drugi ima pivski stomak pa mu, na dva dugmeta zakopčana, košulja spreda ne dodiruje farmerice, a treći u odelu sa kravatom, samo sako nosi na ramenu jer mu vrućina (završio sa poslom, pa pozvao ortake na pivo). Sedaju za sto koji je nabliže šanku.

-SMILJO! Daj dva 'ladna i jedno iz gajbe!
-(Smilja brzinom fabričke trake sprovodi pivo do gostiju).
-Ne treba meni Smiljo čaša, znaš da nisam popio pivo iz čaše od svetskog prvenstva devedesetosme.
-(Kucaju se uz povik "aj' uzdravlje" i sliste po pola piva iz udarca).
-Neobrijani ispusti zvuk kao Ron Džeremi dok ulazi u tek punoletnu Kubanku, obriše brkove podlakticom i povikne: OSVEŽAVA, A NE GOJI!

Komentari

"Neobrijani ispusti zvuk kao Ron Džeremi dok ulazi u tek punoletnu Kubanku, obriše brkove podlakticom i povikne: OSVEŽAVA, A NE GOJI!" HAHAHAAHAHAHH! +

Убо си право у срж!

Bravo bobby! Na zalost nece nikad. A reklama za pivo mi nece pokvariti uzitak u ispijanju istog, pa sve da je sa debelim, golim sezdesetogodisnjakinjama, sumnjivog morala ;]