Srpski Roki Balboa

Fender Stratocaster 2018-10-18 23:43:06 +0000

Лик који је открио вежбање са теговима и борилачке вештине гледајући серијал о Рокију Балбои. Може бити средњошколац ког су тргле прве длаке, али је најчешће то згубидан који је одавно превалио двадесету, али психички остао у негде су својој тринаестој.

У теретани се увек гура се уз најјаче вежбаче, у бокс клубу се гура уз најбоље борце. Иако дуго тренира, све ради наопако, од вежби у теретани до ударања џака, фокусера, боксерске крушке као и држања гарда. На тренинге искључиво иде пешице или бициклом, неки пут и трчећи "да се загреје" па таман и да је -30 напољу "јер Роки никад није ишао на тренинг колима или градским превозом". Иако нема неког видљивог напретка, он непрестано трпа тежине које не може да подигне и увек тражи "да га неко испрати" (читај: да подигне тегове заједно са њим). Ноге никад не тренира јер ка'е: "да су му јаке од трчања и вожења бицикла, а и кад обуче фармерице нико не види како му ноге изгледају". Гард никако да научи да држи правилно па маше главом насумице лево десно док стиснуте песнице држи на грудима. Иако свакодневно удара у џак по 3-4 сата, једва разликује кроше, директ и аперкат. Ретко га пуштају да спарингује, а и кад се то деси, углавном удара у празно и креће се као Браунова честица.

Омиљена узречица му је: НОУ ПЕЈН - НОУ ГЕЈН (eng. No pain - no gain, тј. Нема бола - нема напретка). Свакодневно једе по десетак јаја, уз то попије и два-три живих "јер тако Роки ради" и пошто не може себи да приушти суплементе говори како је "нечурал" и "неће да се боде стероидима". Његов допинг је песма "Тигрово око (Eye of tiger)" којом досађује и Богу, и народу.

Због свог узаног оквира, свима служи за зајебанцију и као маскота места на ком тренира. Машта о томе да се такмичи у бодибилдингу или да се бори у рингу, "али никако да дође до пара за неку јачу хемију" јер "без хемије се данас не успева, бајо мој". Редовно се слика за друштвене мреже позирајући исред огледала "да прикаже напредак". Представља се као боксер и бодибилдер, али зато седне на дупе после једне ћушке, а мисаона именица му је и да подигне џак цемента. Али он и даље не одустаје од тренинга јер "ни Роки није им'о ништа у почетку па је успео".

19
31 : 10
  1. : "НОУ ПЕЈНТ - НОУ ГЕЈМ!" Иако му непрестано сви говоре да то није правилно, већ да се каже: НОУ ПЕЈН - НОУ ГЕЈН (eng. No pain - no gain, тј. Нема бола - нема напретка)

    Iz iskustva pričam da su najjadniji i najnesigurniji u sebe likovi koji iz straha da ih ne shvate moraju da prevode, jer se boje da će neko za njih pomisliti da je glup umesto za onog koga opisuje. Ok genije, skapirali smo, ne radi se o tebi.

  2. Хахаха де пусти га, почео је мало дизати тегове, осетио снагу па сад вади пишу, мени су те његове острашћене прозивке на неки начин симпа

  3. ЦИТАТ
    Ok genije, skapirali smo, ne radi se o tebi.
    ТАТОЦ
    Ајде, угини већ једном, матори дегнерику, не загађуј више сајт, јебем ти комплет фамилију малоумну. Куш, дебилу!

  4. Упућено Бомбашу пошто видим да га Цокула није тукао довољно.

  5. Фендере, ако ти некада неко буде рекао како је духовитост директан показатељ нечије интелигенције, немој се обесхрабривати.. није то уопште тачно, постоји још много особина које се итекако вреднују.

  6. О каквој духовитости причаш? И одакле то просеравање ти "ја сам духовитији од тебе" и "ја духовити, ти недуховит". Ко каже да сам ја недуховит, а ти духовит? Ко то мери? и како се то мери. Не разумем шта сте обојица реаговали као два дебила који се заиста понашају као просечни Србенда после гледања Рокија.

  7. Ја ти ништа лоше нисам рекао, зашто ме малтретираш сада тако сурово?

  8. Па кад се надовезујеш на ову матору будалу. Сад ћу да изменим то што се тиче граматике, јесте вишак, али то не мења чињеницу да је Бомбаш кретен.

  9. Мислим да ти је то недовољан материјал за давање легитимитета оваквим сировим реакцијама.. Нисам иницирао твоје прозивање, а опет, чак и да сам те прозивао, нисам то учинио директно, већ надовезивањем на треће лице. А ти си мене директно и поименично опсовао па мсм стварно нема смисла, модови реагујте

  10. dobra prozivka iako ne podržavam nasilje

  11. Drugo sto je nemoguce da ovakva osoba opisana postoji. Ja sam siguran da niko ne poznaje nekog ko poznaje ovakvu osobu.

  12. То су ти ћупријске теретане, бураз они се тамо одмеравају баш у оваквом фазону, не можеш да верујеш какав је то крволочан народ.. нељубазни град још нељубазнијих људи.. мислим да је Фендеру довољан пакао сам живот у Ћуприји, ја му не бих додатно загорчавао

  13. Лепо, свака част

  14. nekad vrijedi i komentare citati

  15. Drugo sto je nemoguce da ovakva osoba opisana postoji. Ja sam siguran da niko ne poznaje nekog ko poznaje ovakvu osobu.

    Постоји. Једног су успели да истерају из бокс клуба, из кик бокс клуба, из свих теретана, лик је за веома кратко време успео да направи толико глупости да се смучио свима у граду, јер није баш под либелу, па је један на крају једва променио мишљење и пустио га да тренира иако је рекао да је за њега чланарина 150 евра. Тролују га стално са лажних женских профила, а кад су жене у питању он је комбинација сина Драгана и Гњате. Могу да ти дам линк од његовог ФБ и Инстаграм профила, ако те занима.

    У Београду сам се у Клубу А, потом на Црвеном Крсту код Станке Савчић нагледао разноразних болида који су заиста (били) у неком трипу да су Роки Балбоа.

    мислим да је Фендеру довољан пакао сам живот у Ћуприји, ја му не бих додатно загорчавао

    Ово је једна сасвим проста истина.

    А ти си мене директно и поименично опсовао па мсм стварно нема смисла, модови реагујте

    Тебе нисам псовао, не знам што се налазиш у коментару упућеном овој маторј досади.

  16. hmm solidno mogu reći trebalo malo zamasniti više

Omiljeno za (1)

Najnovije definicije

"Vukajlija - Najbolji izum još od toalet papira !!"

Abraxus | 29. Januar 2007.