Prijava
   

Šta će samo dete sa trubom po ulicama u gluvo doba?

Brutalan prvi kontakt sa prebivalištem u povratku sa letovanja.
Dovoljno da se opušten čovek otrezni od normalne države, nasmejanih i ljubaznih ljudi i pripremi za nenormalne okolnosti u kojima živi.

U magnovenju na trotoaru spazim klinju od 7-8 godina: nosi trubu, uparađen (bela košulja, crna leptir mašna, crne pantalone, bele lakovane cipele) i sam samcat baza u gluvo doba noći!!
Glasno se iščuđavam tom prizoru kad se čuje škripa kočnica i dok se lagano zaustavljamo na pešačkom prelazu čujemo iz susednih kola:

-Mamicu ti jebem kurvinsku, ovde si našla da prelaziš?!!
-Ženo, devojče preteče za malo! Ne gledaj u tog debila, nervozan je i prebiće nas. Ostao suvih dlanova, eno...devojče utrčalo u taksi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Ko je ugazio u govno? Pogušićemo se!
-Pa gde smo mogli da ugazimo kad smo se zaustavljali na samo na fensi pumpama? Nije to.
-Onda ugasi klimu, nešto se sjebalo.
-Nije do klime, to nam Beograd smrdi.
-E jeste nam dobrodošlica.

Komentari

Na magnovenje sam zna da si ti.

Dođi u arheološki lokalitet Aleksinac... Raskopano SVE; i centar i najprometniji put. Zadovoljno trljaju ruke samo prodavci obuće (jer svugde gaziš isključivo po oštrom kamenju i nijedna obuća to ne izdrži dugo) i prodavci auto-guma (isti razlog cepanja točkova). I tako već mesecima...
Ne znam čiju diplomu ili doktorat kopaju da nađu...
Naravno, što se tiče prašine i prljavštine, to je nešto što u životu nisam dosad video. Ako imate obljenja disajnih puteva ili astmu, pa jebiga... Tako da buka od mašina još i najmanji problem...

Ovo što si opisao sam iskusila već sutradan.

Ma svuda je isto.

Kakvo je ovo pojavljivanje samo kada treba da se komada ovaj jadni les od drzave ko vas placa jel radite vi nesto drugo u zivotu osim sto mrzite naseg predsednika.

Тако је Бергасе, проваљени су.