Sta ces ti s gimnazijom?

Wisost 2010-10-01 01:15:43 +0000

Pitanje koje vam postavljaju mnogi rodjaci, prijatelji i komsije koji istu nikad vidjeli nisu i koji smatraju da je jedino zanat ili kakva strucna skola vredna, jer kad zavrsite gimnaziju, valjda ne mozete nista raditi.

A druzenje, a cinjenica da svi na kraju upisu fakultet? :) A cinjenica da ni ovi iz strucnih skola ne mogu nista raditi?

8
94 : 36
  1. Bilo nekad... sad je sve jedno
    Ne moras ni ici u srednju

  2. evo to pluscinaaa +++ :D

  3. sa gimnazijom se ne moze ni u trafici raditi.
    ja sam zavrsio gimnaziju. :(

  4. ''A druzenje, a cinjenica da svi na kraju upisu fakultet?''
    hahaha, pa kod nas ima 6,5% visokoobrazovanih, nije cilj upisati fax, nego ga završiti.

  5. ma povecace procenat neki od ovih "svih" pa cemo imati mnogo ljudova sa diplomama instant fakulteta

  6. "A cinjenica da ni ovi iz strucnih skola ne mogu nista raditi?"
    Netacno! Sa zavrsenom strucnom skolom, odmah se mozes zaposliti, i otici na faks, dok sa zavrsenom gimnazijom obavezno otici na faks.
    Minus.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.