Prijava
   

Šta raditi ako se zadesite u igrici "Grand Theft Auto"

- Kloniti se od autoputa. Tu se saobraćajne nesreće dešavaju na svakih 5 sekundi.

- Ne brinite za hranu ili piće, pošto ćete ogladniti jednom u 2 dana. A ako vam trebaju pare za nešto takvo, pretucite prolaznike jer ne mogu da prežive par udaraca pesnicom.

- Ako je policija u poteri za vama, servisi za popravljanje i farbanje automobila su najoblji jataci, pod uslovom da se nalazite u automobilu. A u slučaju da ste na nogama, otiđite kući i odspavajte jedno 6 sati. Čak će i FBI prestati da vas juri tad. Verovatno neće da diraju čoveka koji spava.

- Skoro svi automobili u gradu su otključani i može da se uđe u njih bez problema. A viđeno je i da se pale velikom brzinom. Izgleda da su već iščupane dve žice ispod volana i o njih je obešen natpis "spojiti ove dve žice".

- Skok sa velike visine vas neće ubiti ako ste u Majamiju ili Kubi. Ali ste gotovi ako ste u Los Anđelesu, San Francisku ili Las Vegasu.

- U slučaju da vas spopadne Italijanska mafija, ponudite se da radite za njih. A posle kad odete na neki zadatak, pobijte saradnike, jer vam neće uzvratiti paljbu tada.

- U slučaju da vas spopadne afro-američka banda, gotovi ste... osim ako i sami niste crnac. U protivnom se čuvajte od delova grada sa poluraspalim kućama i olupinama od automobila.

- U slučaju da se nađete u nevolji, ne brinite. Tu u blizini sigurno lebdi neka puška.

- U potpunosti je dobra ideja zaleteti se automobilom preko rampe napravljene od kutije i par dasaka. Čak dobijate i pare ako to uradite.

- Bez ikakvog razloga možete ubiti preko 9000 ljudi u gradu, a potom da otresete policiju po već spomenutim metodama. Nakon toga će svi prolaziti pored vas kao da se ništa nije desilo. Čak će pokušati i da komuniciraju sa vama.

- Ne osećajte grižu savesti ako nekom maznete automobil. Već u narednih nekoliko sati će mu ipred kuće blejati ganc-novi auto.

- Možete koliko god hoćete da se vozikate u gradu, imate beskonačno benzina. Osim ako vas neko nije zajebo i ugradio neki MOD.

- Možete bez problema da se zaposlite kao policaja, vatrogasac, bolničar, taksista, raznosač pice. Nisu vam potrebni nikakve škole i fakulteti. Potpuno je legalno, čak.

- Ako vas zadesi latino-američka mafija, pravite se Englezi... Ne, stvarno, pravite se Englezi. Niti vi njih ne razumete niti oni vas. Neće vas dirati.

- Straža na aerodromu će vas bez problema pustiti da se vozikate njihovim skupocenim avionima. Nema problema ni ako ih slupate. Kupiće nove.

- Možete bez ikakvih problema imati 6 paralelnih veza. A devojke će vam dozvoliti da koristite njihove automobile i kupovaće vam odeću.

NOTE: Ovo važi samo za GTA III eru. GTA IV je suviše realističan za ovakve stvari.

Komentari

obešen natpis "spojiti ove dve žice".

haha +

Dobra, dobra stvar! + i fav.

u blizini sigurno lebdi neka puška

ahahhahahaha xD +