Prijava
   

Stereo-tip

Stereo-tip je onaj lik koji je toliko retro u svojim razmisljanjima i stavovima da ponekad pomislimo da jos uvijek nije upoznao 3D surround, dolby i slicne sisteme zvuka. Decku je vrhunac slusanja muzike u stereo sistemima i jos uvijek se odusevljava istim.

1 - Eno ga ide Sile.
2 - Sile je legenda, kakve su mu ono retro pele?
1 - Ma lik se fura na osamdesete. Sav je u tom fazonu, pravi Titov pionir.
2 - A u q...c lijepi, kakvo mu ono cudo visi na kaisu?
1 - Walkman decko, zar ne znas da je Sile stereotip? Kakvav MP3, MP4 i slicni klinci-palci, taj je jos uvijek na kasetama. Samo stereo.
2 - Woooooow, definitivno legenda ...

Komentari

Kakav bre walkman i kasete? Okačio lik gramofon na leđa i poneo ploče. +

wokmen ruls zajebi sve

Ja sam imao jedan od prvih sonijevih vokmena,jos davne 1980 godine.Zvuk ,naravno,nije bio ni prici danasnjim modernim uredjajima za slusanje muzike,kao ni cena,zato sto je kostao djavolski,ali je uzivanje bilo daleko vece.Danas je gomila stvari izgubila draz koju je nekada imala.Ja i danas volim da slusam muziku sa ploca,iako imam kolekciju sve moguce i nemoguce muzike u mp3 i flack formatu,jer muzika sa ploca ,sa svim onim krcaknjem,preskakanjem i sumovima pruza jedinstveno uzivanje.

- na definiciju,zato sto se u njoj omalovazava svako ko ne poseduje najmodernije igracke,iako autor najverovatnije nema ni predstavu o kvalitetu zvuka na starijim uredjajima....

Lampasko pojacalo,plus dva dobra monitora i sve to po ceni gradskog automobila,ja digo kredit samo za to i ne postoji nista bolje na svetu za slusanje muzike jer je ona i namenjena slusanju u stereo modu.
surround zvuk je za filmove i samo valja sa dobrim pojacalom i zvucnicima
PC nikada to nece moci da pruzi
PLOCE? pa autor ne bi znao plocu da koristi ni kao frizbi

za Talentovano glupog ... samo ti na nicku odajem priznanje s obzirom da te cjelokuponog opisuje.

Autor je 1974.godiste, Titov pionir, odrastao na plocama Erica Burtona, Led Zepelina i Pinck Floyda, jos uvijek posjedujem Sony walkman koji stoji na polici za knjige uz Zenitov fotoaparat s filmom i mozda si se mogao zapitati da je ova definicija koju sam napisao "autobiografska".

Dalje necu objasnjavati jer mislim da sam dovoljno rekao.