Prijava
   

Sto dva'es trojka

Bogotac automobila. Razlog zašto je 90% Ex-yu gastarbajtera išlo u Njemačku.
Automobil koji je imao servo volan 1975-te, a pojedini i dan danas prave obične volane kod kojih je jedino dobro to što ćeš imati solidan biceps (npr VW Lupo).
Automobil koji je,opet te 1975-te, imao automatsko zaključavanje, a i dan danas se pravi automobili bez toga.
Volan 123-ke ima veliki ajnšlag, to jest napravljeni su tako da se pri skretanju prednji točkovi osim okretanja u stranu, istovremeno i naginju na stranu, pa si sa njima mogao da uradiš polukružno gde nisi mogao sa golfom, suzom ili ne daj bože jugom.
Naravno,i taj mercedes je imao svojih mana, kao što je limarija ili potrošnja, ali u većini stvari je ostao tata, jer nije džabe dobio naziv ladja.

Komentari

I omogućio je ponosnim vlasnicima da 20 godina mogu da s visine gledaju u 90% ostatka učesnika u saobraćaju. +

Tenk:-). Hvala Bogu, nisam sam.

Dobro je, ima nas :) !!!

Automobil koji je imao servo volan 1975-te, a pojedini i dan danas prave obične volane kod kojih je jedino dobro to što ćeš imati solidan biceps (npr VW Lupo).

Amin. Stodvaestrojka i otac i majka.

"Mercedes je auto sve ostalo su kola","Da Bog ima dozvolu,vozio bi Mercedesa","Sve hvali Mecku vozi",,,itd...to je obicno set recenica koji izgovorim kad sednem u moju 123.-ku,i vozim po unistenim seoskim putevima 90 km/h,gledam ostale vozace kako se truckaju u svojim kolima,a ja unutra cujem samo "tup-tup"....:)))))))))Savrsen auto!!!imam dva komada,kupujem treci i pravim jedan tip-top!!! :))...pozdrav istomisljenicima!!

sve su pite pitice, samo je burek pitac +

Hvala momcovi.. O 123ci se može još mnogo toga napisati i ovo dosta sam šturo definisao pojam. Pa arslane pokušaj ti, ipak si ti izgleda veći zaljubljenik od ikog ovde :D