Prijava
   

štreberski nokti

ovaj tip noktiju karakterističan je za štrebere – knjiške moljce, dosadnjakoviće, smarače, strejtere. glavna karakteristika štreberskih noktiju je providnjikavost nokatne ploče, koja nam jasno ukazuje na opsesivnu brigu o higijeni, a dalje i na brojne vidove puritanizma. štreberski nokti su pljosnati, uredno podrezani, bez nikotinskih i belih mrlja, koje bi mogle označavati nedostatak kalcijuma. taj nedostatak nam dalje govori o pravilnoj ishrani , to jest, o redovnom unosu ovog minerala. kalcijuma, zna se, ima baš dosta u mleku, a uredna konzumacija mleka nedvosmisleno upućuje na blisku povezanost sa majkom.

- i, kolege, kako vam se čini vuk?
- zaposlimo ga odmah! ima štreberske nokte!

- i, kako bilo s vukom na dejtu?
- ma, pusti! najdužih sat i po u mom životu.
- ne seri. ima štreberske nokte, a?!
- ma da.

Komentari

Divno sročeno. :) No, ja sam nešto bio ubeđen da su ti oblačići na noktima signal nedostatka kalcijuma...

U sta sve zene ne gledaju pri proceni muskarca... A taman se co'ek navikne da stalno ima cipele kakve odgovaraju prototipu riba koje muva :)

ne znam vehbija, ovako mi se čini da jest. u svakom slučaju, nemoj da mi raspršuješ mehuriće :)

dildojko, vodi brigu o cipelama, i neće glava da te boli :)

Смем да те демантујем за бели полумесец? :)
То је изазвано разјебавањем корена нокта услед константног грицакања и недостатком одређених минерала, попут цинка и калцијума. Другим речима, особе које стално пију млеко немају проблем с тим.

А и ово за мајку ми исто сумњиво. Ево, ја пијем литар и по млека дневно, па не видех мајку има скоро два месеца, а и нисам нешто претерано везан. :)

hm, džimi. ispraviti ću to za kacijum ondak! a što se majke tiče, sve što mogu da zaključim jeste da upravo nedostatak njenoog prisustva nadomešćuješ (usudiću se da kažem preteranim) ispijanjem mleka, te da je ovde slučaj o čistoj kompenzaciji! :)

Dzimi ako stvarno pijes toliko mleka dnevno, predlazem ti da pregledas jetru, mleko je zdravo, ali hoce da udari na jetru - ako preterujes. Ja pijem od 0.2l do 0.5l MaaXImaaLnOO :p