Prijava
   

Studentska žurka

Ne, nije u pitanju žurka u nekom fensi ultra giga tera super kul objektu. Nema se novčanica za to. Sve otišlo na školarinu. Radi se o kućnoj žurci. Bahanalisanje uz krvave orgije. Dobro, bez krvavih orgija, ali nije ni to isključeno. Šta zna raja gde bije posle dobijanja prvih sedih u čitaonici i amfiteatru.

Organizacija. Posle utvrđivanja domaćnistva, tj. gajbe koje biti neće posle žurke, traže se žrtve. Najčešće su organizatori muškarci. Realno, ja ne znam da li ribe uopšte organizuju ovakvu paradu alkohola i povraćanja, ili jednostavno mene niko ne zove. Sastavlja se spisak koji počinje sa, sve ribe koje znamo. Od tih svih riba, pojave se 3,4 najhrabrije. Tipa dve bacačice kugle, muškarača i jedna dobra. Naivna devojka, ne zna gde je došla. Skuplja se harač od muških organizatora za kupuovinu pića. Vino u tetrapaku, Merak pivo, votka sa trafike, rakija iz plastične flaše, takođe sa trafike, frutela, i ostali dobitnici nagrada za najnezdraviji proizvod Novosadskog sajma. Kada je sve sređeno, žurka može da počne.

Žurka. Ljudi polako dolaze. Priča se o faksu, ispitima, fudbalu i slično. Cirka se polako uz neku fensi muziku. Čisto da i ono riba što je došlo ne bi pobeglo na poslednji bus. Gradski prevoz više ne saobraća, vreme je da se pređe na Jašara, Ipčeta, Sinana i družinu. Zagoreli čopor crvenookih likova napadno gleda sve ribe. Važno je jebati, nije važno koga. Havarija na sve strane. Najuporniji su se već srodili sa vc šoljom. Panduracija je svraćala, ali sve boli kurac za to. Par kvazi fensera bacaju kugle kao Goku uz Asima Brkana, tužni likovi zbog padanja ispita, plaču zagrljeni uz Cou Lukasa, dok neki kamikaza kog niko ne poznaje trči go po kući i maše njihalom strave, dok u pozadini ide Rade i Seksi seka. Naivna devojka je shvatila da je ona ovčica u čoporu vukova i brže bolje je zapalila na taksi, i po cenu da taksisti popuši za put do kuće. Ujutru od gajbe su ostali samo dugmići. Go kurac. Studentski stan nedeljom ujutru. Domaćin se kaje što je uopšte pomislio da organizuje ovu perveziju, i shvata da će lakše da pomiri Daču i Natašu, nego što će kuću srediti.

Komentari

gusti dobra ti je ova stvar

Nije loše, a? :) Hvala oblačematori :)

Дефка кида, да си ставио Рада Лацовића, била би одабрана!

Au kako sam njega mogao da zaboravim :) Rade oprosti mi. Srediću nešto :)

Realno, ja ne znam da li ribe uopšte organizuju ovakvu paradu alkohola i povraćanja, ili jednostavno mene niko ne zove.

Tebe niko ne zove lolo
Odlicna je defka +

Niko me ne zove :(( Soul ti bi me zvala? :) Dejs, evo tu je Rade :)

То бре Раде врхунац градације лудог расположења :Д Раде вијагра, Раде стваратељ, Раде родитељ :Д

Jednom rečju Rade :D Dejs, pa stavi Rade u ime :)

Јок бре! Ми се не одајемо, не курчимо се, ми верујемо у њега, и он помаже... Нисмо многобројни, баш зато и стигне свима да помогне!

Ево видиш како ти је дефка добила 3 плуса од кад си га ставио! :Д

Ali zar ne pomaže on svima? Iz senke. Ma ja kad ga stavim ;)) Mislim, Radeta u defku :)

Па помаже свима који верују у њега... Зашто би помагао овим Радухулницима? Нема сврхе... :Д

Pa on je širokog srca i ne ljuti se na radohulnike valjda? :)

E, gusti soče, ti si prvi kog ću da pratim! :D +

Hahah :) Prvo pa muško ;)

Gusti sok
Niko me ne zove :(( Soul ti bi me zvala? :

Naravno Soče, ne sumnjaj :D

Ne sumnjam Soul. Ni najmanje ;))

Браво Соче увозни Густи. +

O hvala Apofise :) Uskoro planiram ono za varijacije mog imena :) Trebaće mi malo pomoći :)

Богме, биће то тешка работа, ту сам да помогнем Соче од медитеранског Густи. :)

*од медитеранског воћа

Nije me mrzelo da pročitam sve. :)
Nego, zašto te nema, zašto ne pišeš, a? A? Nije lepo od tebe :(
+++

E pa drago mi je što te nije mrzelo :) Ma nisam baš pri kompu u poslednje vreme, nema ni inspiracije. Biće od oktobra malo više soka ovde :)