Prijava
 1.    

  Žurka

  Po ljudima koji prave reklame, gde god se nalazio, dovoljno je da popiješ sok, pivo ili pojedeš neku paštetu ili tako neko sranje i odmah se mesto gde si tog trenutka pretvara u klub, sa sve DJ-em koji gruva neki house.

  - Brate što si se smorio?
  - Ma jebaću im mamu, sve ću da ih tužim.
  - Koga brate, što?
  - Popio sam Fantu, istresao sam Beks i na kraju pojeo neku jebenu Argetu sa tunjevinom i nikako da mi se gajba pretvori u klub, i nikako da se pojavi DJ k'o na reklami. Samo mi je muka od svega toga sada.

 2.    

  zurka

  Frizura

  E super ti je zurka e...

 3.    

  Zurka

  Fruzura kojom postaješ instant šaban. Zemunka, tarzanka, fudbalerka i ostala ekstravagancija.

  -Brate, izvali mu zurku!

 4.    

  "Žurka"

  Kada petkom ili subotom izadješ na neki klub, splav. Dodješ tamo posle naporne nedelje (tokom koje si radio, učio ili šta već) u želji da se provedeš, djuskaš i maksimalno istreseš svu pozitivnu energiju iz sebe... Jedini problem u tome je što atmosfera unutra nije ni blizu za provod, već više podseća na žurku matoraca od 60 godina koji samo gledaju da se napiju, izbaljezgaju svoje nebuloze i odu mirno kući. Ili pak onih koji su pod malo većim gasom, mršte se i imaju želju da lome čaše, inventar ili nekog usputnog prolaznika. Od mnogobrojnih igara na dotičnom mestu možemo videti više vidova djuskanja i uživanja u žurci:
  1. Geganje sa čašom (uglavnom viski ili flaša piva)
  2. Stajanje u mestu i ruke gore (haos haos brateeee!)
  3. Tri do četiri lika koji stvarno svojski igraju (ma brate pederi, ajd ih prebijemo)
  4. Pijane plavuše koje se gube (svi "šmekeri" bi da ih startuju jer su dobre ribe, ali ipak preovladjuje izgovor - "Ma daj brate, si video onu našta liči", itd...)

  Na kraju te mrtva atmosfera u kojoj preovladjuju nakurčeni (uglavnom pijani od 2 piva) klinci, klinke koje misle da su ribe, ozbiljne mete kojima niko ne sme da pridje (izgovor gore), šmekeri i partymaniaci koji stoje u mestu i "sjajno se provode" maksimalno smore pa ti najbolja i najveća žurka na kraju bude ispred obližnjeg "grill-a" gde zabodeš sa ortacima da pojedeš pljeskavicu (naravno ako za nju imaš pare pošto je pivo na "žurci" koštalo 500din) uz komentar koliko je ustvari celo veče "bilo do jaja!"

 5.    

  žurka

  Dešavanje gde možeš da se pošteno podo'vataš sa nekim kome ne znaš ime,
  naravno uz veliku količinu alkohola, a sutradan kad ga sretneš da mu kažes-Jao, ti si beše bio u odeljenju sa mojim bratom...;];];]

 6.    

  Zurka

  Saljivi izraz koji se koristi u ruralnim sredinama, oznacava sahranu ili parastos.

  Brale imamo zurku sutra.
  -Kakvu zurku?
  Mica Banetova umrla!
  -Jaoj, samo da Rade ne zapeva komunisticke ponovo.