suklemaćina

Lefteris Rumicos 2017-02-03 07:59:22 +0000

Čovek koji ništa ne radi. Ide po gradu, tumara kao vo, boli ga uvo za porodicu. Niti traži posao niti se trudi. Okači se ženi o vrat i UDRI! Sinonim je DŽUKELEĆAK!

9
19 : 9
  1. Јес' ти ово измислио, шта је ово? Ја гугл'о израз и избацује ми само 2 резултата, од којих оба воде ка Вукајлији и овој дефиницији.

  2. Ovo je LOKALIZAM najteže kategorije :) :) :)
    Toliko je lokalno, da i ja do skora nisam znao za to.
    U ponedeljak sledi nova definicija a u utorak još jedna.

  3. samo deri druže :P
    ++

  4. Па добро, ако је локализам, добићеш плус. Мада нисам нешто задовољан, мог'о си да напишеш 'де се то тако прича и да нађеш познатији синоним од џукелећака, којег опет кад гуглаш добијеш само један резултат, а и он опет води једино ка овој дефиницији. А и пример би овде био од користи. Заправо нећу ти дати плус. Буди мало бољи у понедељак и уторак. -

  5. Све ово што Срета рече, осим што сам дао плус.

  6. Срета-Штета

    добићеш плус

    -

    лоло

  7. Срета се изнервир'о док је завршио коментар:D

  8. Хаха, ма не, био би танак плус, али сам се у по' коментара сетио да би бар примером могао да извуче дефку да на нешто личи, па је то пресудило да ипак крнем минус. :Д

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.