Prijava
   

Sušilica za veš

Transdimenzioni prostor koji se povećava ili smanjuje u zavisnosti da li veš prostire muška ili ženska ruka. Ako ga prostire žena, na sušilicu staje dva puta više veša i to pravilno raspoređenog, ako ga prostire muškarac, obično je pogužvano sve što se ne može ispeglati.

- Jebote, kako umeš da složiš dve palete rasute i polomljene cigle na kvadrat i po prostora, a ne možeš da prostreš korpu veša?
- Pa kad nema mesta na sušilici, ova korpa je ogromna...

Komentari

Vežbaj, vežbaj... +

Stvar kućnog vaspitanja. Moj buraz bolje slaže od snajke ;) i ima još fora- ako ga na pola osušenog prevrneš brže će se sušiti hahhaha boga mi. I da- NAIZVRAT je još brže.

naizvrat da ga ne peče sunce, sele...ja bila kod moje zaove u kg pre par godina i da joj pomognem uzmem da okačim veš...a ona ima jako nemirnu hiperaktivnu ćerku...ja okačim veš isto ko kod mene kući a ona vrisne : NE NAOPAKO DEČIJE STVARI IONAKO JE NAOPAKA!!!! posle nisam 'tela pomažem ništa...+++

izvinte što mi kasni odgovor, bejah banovan zbog bezobraznog spema na forumu po prvi put za dve godine vukajlijanja... hvala :)

pa što spemova, crni bruce?

jebiga, pitao Stefana kako ga nije mrzelo da juri posterdžije koji spemuju... to mi je za nauk da ga više ništa ne pitam... realno sam banovan, hvala modu što me malo ranije pustio iz zatvora da ne čekam do sutra :)

al je onaj stefan navlaka, jel da? meni milion puta došlo da mu napišem nešto, pa se, na sreću, predomislim...

još mi lepo odgovorio, a ja uopšte nisam trolovao nego me oduševio uloženi trud... neće više Brus zagristi...

ja videla kako su neki drugi prošli, mali je opasan...

a za samo 15 dana bilo bi tačno dve godine na Vuki bez ijednog banovanja...

Vratimo se temi, vežbaš li???

vežbam, vežbam, odatle mi definicija :)

Valja se.
Zime se veš sporije suši.

OMILJENA...Kako me samo nađe....

Kakve ste vi vrednice, idem ovo mužu pod nos da turim !!!