Prijava
   

Svađa na basketu

Ako iole ozbiljno shvataš basket i čari koje ti košarkaška lopta pruža kada upadne u koš bez koske, onda sigurno znaš da basket nije basket ako se nekome ne najebeš milosne majke ili ga rokneš "nenamerno" po labrnji, jer si hteo da mu zalepiš banančinu.

Realno, šta je zanimljivo u tome ako igraš basket a pri tome ne izbaciš ono životinjsko iz sebe...šta je zanimljivo ako se u toku partije ne spomene majka, ujna, baba, tetka, sestra od tetke, prababa, sve živo i mrtvo, familija rahitična, onaj ko te napravi i sl. U tome je bre draž basketa. Pa ima li išta lepše nego kada dodiruješ dlakavo, znojavo telo protivnika koje vonja na crkotinu, koji ti kenja pola sata kako ne može da te dodiruje jer iz tebe kipti znoj kao iz Nijagarinih vodopada, a ti mu onda kažeš: " Alo bre, pizda ti materina gubava, pa ti si bre vlažniji od Tamare kada sam joj deflorisao pičku. Ajde ćuti tu i igraj ko muško, da te ne slomim sad " . I onda počne svađa. Vas dvojica počinjete da se gurate, ništa pesnice, samo guranje. Jedan ortak te pali rečenicom : " Leeeej, šta ti reko za majku, leeej ", dok dvojica pokušavaju da vas razdvoje. Adrenalin raste i onda se pojavi neko stariji i kaže: " Aloooo bre gušteri, završavajte tu partiju, da vam ne bi jebo milosnu majku sad obojici. Nemam ceo dan da vas čekam, jebaću vam familiju ako zakasnim na večeru ". Vi prekinete sa svađom, nastavite partiju i posle basketa odete na pivo ispod mosta kao da se ništa nije desilo.

Komentari

ja ortaku slomio ruku na basketu...slucajno, on u doskoko, ja mu namestim kuk da doskoci na moj kuk, on padne i pukne mu ruka....sreca pa imam burazera ortopeda pa mu namestio...

ne ponosim se time, samo me definicja podsetila...

Хахаха прасцу, то име сам лупио безвезе, да не дође до забуне :Д

То милии ++