Prijava
 1.    

  Svećnjak

  Osoba koja drži sveću. Veoma često prisutna tamo gde ne treba i kad ne treba, što svojevoljno, što zbog nečije zamolbe.

  Tu je ili da drži strah ili da maksimalno iritira, čak i kada ništa ne govori.

  Jedna od najomrženijih osoba u društvenim odnosima.

 2.    

  Svećnjak

  Dečko, obično drug muškog dela zaljubljenog para unajmljen da glumi ulogu šetača njihove drugarice nesretnice koja se nikad ne odvaja od njih, kako bi oni nekad/ikad bili sami.

 3.    

  Svećnjak

  -Ortak koji je uvek tu da drži sveću.Tu je kad blejiš sa ribom, on je u drugoj sobi dok je trpaš, sedište iza kad se vozite na kamikazama, i na kraju je tu da te uteši kad raskineš sa tom istom ribom.

  -Sledeći nivo svećnjaka je "Slavski svećnjak", taj naziv dobio je po tome što slavski svećnjak treba da bude poprilično velik, jer je i slavska sveća golema.To je već malo napredniji nivo svećarenja pa samim tim i par koji svećnjak uhodi je na malo višem nivou."Slavski svećnjak" se pojavljuje na vašoj slici sa venčanja, on je umesto vas presekao pupčanu vrpcu na rođenju vašeg sina, jer ste vi pali u nesvest...

  -Treći i ultimativni nivo je "Rođendanska torta Jovana Krkobabića", to je naziv za čoveka koji prosto uživa da drži sveću da mu držanje sveće jednom paru nije dovoljan, tako da je u stanju da pridrži onoliko sveća koliko ima i sama rođendanska torta Jovana Krkobabića.Ovaj nivo nije nešto puno kvalitetniji od prethodna dva, osim što je kvantitativno opsežniji tj. ima veći kapacitet.

 4.    

  svećnjak

  Treća, peta, sedma ili, ne daj Bože, nekog većeg neparnog broj osoba u društvu. Može biti i muško i žensko, a zovu je u neki izlazak par, ili više njih. Po principu Greota da solira, a subota je veče, ta osoba se dobrom voljom ovih divnih, zaljubljenih ljudi nađe u "provodu", ali ona se SVE sem provodi. Jasno je da parovi razmenjuju nežnosti kad god mogu, pa se ona uglavnom smara. E sad, šta je najveći bedak- što ne može da nađe ni zanimaciju sa strane. Zašto? Pa, ako je žensko, sve i da je neki gari šmeknuo kad je vidi u društvu, a da to nije samo njena BF ( poznato je koliko danas muškarci prilaze devojkama) odustaje u staru. Ako je dotični svećnjak mučkog roda, krene li da muva neku cicu koja mu je uputila( slučajni ) fler view, cica će napraviti scenu. Jer, cica vidi društvo, tu je neko nekome devojka, ali ona ne konta ko kome, i vođena ideologijom Muškarci su svinje, što mene ne bi muvao dok mu se devojčica puderiše, urla već na njegovo Ej, ćao.
  Svećnjaci, *jebali ste ježa u leđa...