Prijava
   

Svetozar Marović

Političar lvl99. I mnogo više od toga. Baja među bajama. Uglavnom ćuti, ali kada se taj stidljivi glas izmolji iz naizgled krhkog tijela onda nastaje praznik za uši. Onda sve laži koje su prethodno izrekle njegove kolege postaju nebitne, potpuno nebitne. Prosto se saživiš sa njegovom blago-telećom facom i ustvari shvatiš da Ovaj svijet i nije tako loš...

Gos'n Svele: "Imajući u vidu da sveobuhvatni prikaz ne sugeriše na postmoderni aspekat regenerativnog modela, možemo zaključiti da ni proces stabilizacije ne podrazumijeva komperetivan dijalog. Iako u načelu može biti dijagnosticiran primjesama tradicionalnog revansizma.
To je jedan od načina da parcijalno sagledamo uistinu i nadasve rastuću praksu ruralnog kompromisa koji se ne nameće kao okvirni nego kao asocijalni brend... Ako me razumijete...?"

Komentari

Svi su oni kurac pri svetu. Slušaš ga, priča srpski, al ga ne razumiješ ništa :))

Inače ne pratim politiku, ali njegove govore je grijeh propuštit'... :)

+ за господина ``Немам-кичму-и-не-треба-ми``. Мај нејм из Чмаровић. Блатозар Чмаровић. Иначе, политичаре не треба слушати шта говоре, већ само гледати шта су у прошлости радили. То је једино меродавно када је ова људска подврста у питњу.

kakav čovek lolo
+++

'vala ljudi, Svele je car! :)