Prijava
   

Sviđa mi se na

Još jedan dokaz gluposti u našeg naroda. Dokaz da sve izvrnu naopačke, da unište dobre kampanje i najveći dokaz da ne umeju da koriste Google (ili neki drugi pretraživač) da nađu informacije pre nego što počnu da iznose svoje debilne zaključke.

Ona: Swidja mi se na kuhinjskom pultu.
On: Šta ti je to?
Ona: Ma nemam pojma, ali je dobra fora da vas zawlačimo hihi MWA <3
On: Glupačo glupa, ziljavušo, u pitanju je kampanja o širenju svesti o raku dojke, pošto je oktobar mesec posvećen tome. I ne, to nije još jedna glupa fora kao što je to tvoje w ili mwa, za privlačenje idiota. I samo kvariš kampanju ako ne znaš šta je, a stavljaš na status. Prvo proguglaj malo. Stoko! Aj zdravo!

Primer "mudrog" vukajlijaša:

M1los:
"Ma retardiran fazon... Dogovore se napaljene "attention-whores" curice da stavljaju neke provokativne statuse koji veze s životom nemaju, i onda nama govore "Hehe, napaljenici". A muško spolovilo im iz očiju viri..."

Screw you guys, I am going home!

Komentari

Ово је данас дефинисано већ пар пута и ја и даље не схватам.

U pitanju je kampanja za širenje svesti o raku dojke, a većina se loži i misli da je neka ko zna kakva fora, kako žene koje ne shvataju da je to kampanja, tako i muškarci koji misle da je to nešto vezano za sex ili neka "retardirana fora"

kampanja je stvr koja veze nema sa umobolnim statusima na fejsu,
ocigledno ni autor nije skapirao ista no pravi se pametan :)
a i bilo je vec ovih ,,defki"

Uh, pametnice naša... Pa Mico, najpametnija si nam!! Mwa! <3

Ne kontam kakva je svrha kampanje, kad je niko ne konta... ni oni koji je pisu, ni oni koji je citaju... a i ako poslusamo autora, pa pretrazimo na googlu pojam "svidja mi se na" necemo dobiti nikakav konkretan odgovor... nego milion gluposti... s' toga je to sto si ti izvukao kao razlog postavljanja statusa, apsolutno nema nikakve veze sa kampanjom koju pominjes... i ako ima... djevojke koje stavljaju to toga nisu ni svjesne, nego to stavljaju radi "fore"

Od mene -, samo zato sto omalovazavas tudju nesposobnost razumjevanja stvari koje ni tebi ni ljudima koji ih smisljaju/postavljaju nisu jasne :)

@Bombarder. Ma nakrivio si mi ga sa minusom :) A i vidi se tvoja želja da saznaš. (Nije ga bilo u prva tri rezultata i ti odustao) Fora i jeste da se zainteresuješ. Priupitaj neku devojku šta to znači, ali onako iskreno, pa ćeš videti. I pitaj je za razlog, možda joj je neko umro ili bolovao od toga, pa to stavlja. I nije mi bio cilj da skupim minuse, nego samo da zaustavim navalu gluposti na Vukajliji...

I mene iritiraju ti primeri, naročito prvi. +
Mada, moram priznati da ne vidim baš poentu ove kampanje. A i rezultat prošogodišnje je bio samo kretenski muški protiv-odgovor

Bombarder, očigledno da ne umeš dobro da guglaš...

Evo svima...
Prosle godine, ideja je bila da na Facebook-u postavimo boju brushaltera koji nosimo... muskarci su danima bili u čudu, zašto žene postavljaju boje, naizgled nasumice.
Ove godine igra je u vezi sa tvojom tašnom, tj. gde prvo ostavljaš tašnu kad dođes kući; na primer "sviđa mi se na kauču", "sviđa mi se na kuhinjskom pultu", "sviđa mi se na stočiću". Sigurno već imaš ideju. Samo postavi svoj odgovor kao status, a zatim "copy" i "paste" ovu poruku i pošalji dalje svim svojim FB prijateljicama. Igra sa brushalterima je dospela u novine. Hajde da i tašne stignu tamo i da vidimo koliko smo mi žene zaista moćne!!!
ZAPAMTI - STAVLJAJ SVOJ ODGOVOR TVOJ STATUS!!!

Dobro, s druge strane, poenta je da se pričalo o raku dojke.
Ali, bila je fora ono prošle godine, ovo, ponavljanje, mi je nekako bezveze.

@Dukka: Nisam baš hteo da otkrivam, ali ajde... Možda je i bolje da se otkrije.. :)

I samo da dodam na Dukka-in komentar da je u pitanju širenje svesti o raku dojke i da je cilj statusa da zaintrigiraju što više ljudi.

Pravo da ti kažem, do sada sam viđao ovo 100 puta na statusima, a uopšte se nisam zapitao o čemu se radi. Mislio sam da je to samo još jedna od devojačkih "fora"... Sad si me ti zainteresovao da proverim o čemu se radi, pa eto... Ali ne mislim da devojke ne znaju o šemu se radi, mislim da nekoliko njih zna za borbu, pa onda "prijateljicama" šalje u inbox šta treba da napišu. Sve su ti one bre povezane, masoni su to, De Vojački Kod...

Ha, ha... Masoni.. :) Ma kakvi masoni, za masone smo bar svi čuli i kad ukucaš u Google nađeš na 343453453 milijarde rezultata, ove kriju ovo ko zmija noge :) Znaš li šta sam sve morao curi da uradim da mi otkrije.. :) Opasnije su od masona... Al ne možemo bez njih.. A i bez njenih grudi, a i deca ne mogu bez toga. Zato je nama muškima stalo i podržaćemo ih u akciji i bićemo pristojni.. Jel tako? :) :)

TAKO JEEEEE!!!! DEVOJKE SVIH ZEMALJA, POMOĆI ĆEMO VAM U VAŠOJ PRAVEDNOJ I BESKONAČNOJ BORBI ZA PRAVDU I ISTINU!!! JURIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!

Čekaj, biće nekog sexa, zar ne? :D

Pa naravno da će biti... :) I to sa ženama sa lepim i zdravim grudima ;)

-Свиђа ми се на столу
-Е стварно си стока кад једеш слине за столом, фуј!

Evo sad sam opet progooglao i ako kucas termin "svidja mi se na" na prve tri stranice nema nista sto ima veze sa akcijom...

A sto se tice ostalog, stvarno nisam znao da je u pitanju akcija, pretpostavio sam da je nesto u fazonu ko prije ono sto je bilo "Brazil", "Japan" i sl... pitao sam jednu djevojku... ona mi je odgovorila ono sto sam i ja mislio... jer stvarno nema pojma... tako da...

Pogledaj ovo:

http://www.ilikeitonthefloor.com/

Iskreno, mislim da je kampanja bila uspesna... Vidite koliko definicija su ti statusi pokrenuli, i koliko lancanih statusa, i muskih i zenskih... I svi su jurili da saznaju o cemu je zapravo rec...

Cak i te '' mwa- devojcice'', koje pojma nemaju koja je svrha statusa, su doprinele tome.:)

PS: Evo pravi odgovor zasto su to djevojke postavljale... da ne bude zabune...

http://www.facebooksrbija.com/lancane-facebook-status-fore/magazin/1422.html

@Boombarder tu nije nista objasnjeno... ja sam stavila na status svoje svidja mi se i slala sam dalje poruke i dosta njih me je pitalo kako muske tako i zenske osobe o cemu se radi :)