Prijava
   

Svoj dinar

Dinar zlata vredan. Najveći kapital. Za mlade ljude - svoj komad hleba, krov nad glavom, prozor u svet i karta za lepšu budućnost.

- Da ti majka nešto kaže... Nemoj da prođeš ovako k'o ja. Celog života kuvam, čistim, perem, peglam. Gde sam bila - nigde, šta sam videla - ništa... Lepo ti završi školu, zaposli se, imaj svoj dinar i Bog da te vidi!

Komentari

dobro kaze majka :) ++

bravo znaci svaka ti dala :D
+

Ово је одлично +

Сјајно... пример можда и непотребан, али није сувишан. +++

+cina i ne mogu da verujem da na ovo neko moze da da nusmi.

Au sjajno i istinito *

Odlična definicija, bolji odabir, ali ovo odaje utisak da se bira autor, a ne definicija. Može li se to objasniti?

Odična defka.
A u Srbiji ima i fazon: "Uči sine da ne moraš da radiš"... Šta god to značilo.

Заборавила мати да ти каже.. Варјача ти не гине па сто факултета имала

ne bi bio agilni sa besprekornom karijerom moderatora kad ne bi imao neku kritiku. a bolje od mene bi trebao da znaš da nisam dužna da objašnjavam.
ja odabrala prvu, posle konsultacija na mod forumu (čitaj: moj i čegijev pvt) utvrđeno da je ova bolja. pošto je opšte poznato da nisam tvrdoglava i sujetna, ja promenila.

I ja se slažem da je bolja, izrazito (mada ni prethodna nije loša), ali ostaje da se birala odabrana definicija odabranom autoru. Mislim, potvrdiste upravo.

može mi se? pokušavam da dostignem viši cilj ovim odabirom?
svejedno, možda ti ne odgovara autorka, odabir, ovo što ja radim... žali se kod kaizena:-P

Не стварно, Агилни, је л' ти не одговара ауторка, шта?

oćeš i na fmn da se ostrviš ko na jacu?

све жене 'оће да отера са сајта :)

Poznato je da autorka i ja imamo katastrofalan odnos, ali to nije suština problema.

il nevešto daje kompliment? to se tako ne radi...

agilni, ja ovde ne vidim nikakav problem. jel dobra definicija? jeste. jel za odabir? jeste.
šta kurac sad?

Neozbiljni ste, ali kada već tražite da vam se crta...

Suština je - dva meseca nisam ocenio odabranu, a da nakon toga nisam ugledao ime autora koje bi bilo iznenađenje. Štaviše, to ide i u suprotnom pravcu - kada vidim ime autora, znam i ko je odabrao.

Definicija jeste dobra, rekoh na početku.

jok, tebi ću da odaberem...

ja tu ništa ne bi dirao

E, to volim da vidim. Moderacija koja odgovara vaskolikom članstvu, lololo.
A ne mutavu vladavinu samovoljnih. Jel`to hoćete!? Jel`to hoćete!?

Odgovara, u smislu da su prijemčivi i da pasuju određenoj grupi autora, ili da umeju da odgovoraju na pitanja lošim odgovorima?

Ne nerviraj kosmo, iščupaće ti kateter XD

Agilni, naslovna je mnogo kvalitetnija u odnosu na neka ranija vremena. U vecini slucajeva se birao autor i tako ce i ostati.

Bar FMN nije neko ko visi ovde šta pričaš? Nema ni 20 def kakav autor. Ova odabrana je moja trebala da bude jer sam kvalitetan autor pa sam ustupio FMN jer ima par odličnih

Ne nerviraj kosmo, iščupaće ti kateter XD

Не, то никако... зајебана је то работа :)

Ma šta se izvinjavaš, ljudi smo razgovarmo.

- jer si zavadila ljude :(

Nemoj. Odlična je FMN

išmih:-*
nema mesta diskusiji nikakvoj ovde, definicija je odlična.

I prestani Ismihu da salješ poljupce ljubomoran sam na neki čudan način

Agilni dosadan si ko kurac jbt
Dolaziš ovde na svakih 6 meseci i sad će neko nešto da ti objašnjava...

Hahaha Hogare nije debeo.
Agi redovan je zaslužuje objašnjenje

:-* kosmo oko moje lepo
Veeeliki pozdrav bohoru

Što raspravljate o odabranoj kao da je prva i poslednja u istoriji sveta, biraju na 24h jednu. Znači biće ih još...

Ma definicija je predobra, koji vam je, nego je bilo dosadno jutros na komentarima. Što da se ne raspravlja malo, ne možemo samo da se volimo :)

Mada stoji da je odabir bio namenjen autoru, a autor prosledio pravo na odabir™ drugom autoru, pa je odabrano jedno (okej definicija), a onda je to deštiklirano, ali zbog dodeljenog prava na odabir stiklirano drugo (mnogo bolje), od istog autora. Ponavljam, nije ovo zbog toga što se odabrana autorka i ja ne podnosimo.

Eh, kad se samo setim da se nekada nakon odabira konkretnim autorima jednim povodom (bez obzira što su definicije bile "odvojene" za odabir i ranije, ali se sačekalo na taj povod) autorstvo bunilo i otvaralo teme na forumima, dizalo bune, a danas je problem iskritikovati. Njah.

Tuzhan sam wam :(

Lako vi je žene napadat!

Rekla sam sinoć sve što sam imala povodom ovog ustupanja odabira, ali niko me nije poslušao... Hvala svima na pozitivnim komentarima :) A u celoj priči mi jedino Agilni nije jasan, ali njemu se svakako ne može ugoditi...

Eto, hajdemo plastično, nemojte bukvalno shvatiti...

Ugodilo bi mi da bude nešto odabrano autoru Neko, ali sumnjam da bi se to bez ove moje sugestije ikada desilo, jer je autor Neko zapravo niko, a najaktivnijim moderatorima trenutno je bitno da je autor neko, a ne njegov sadržaj.

Naravno, pozdravljam živost naslovne koju su donela poslednja dva umoda, da ne bude da samo zakeram.

Pametno nam majka govori, omiljena.

Eh, evo i Jace, samo da se situacija sad ne "zakomplikuje" dodatno. A ja kontao da se ja volim prepirati. :-D

Lako vi je žene napadat!

Ajte nekog drugog ako smijete!

Oćeš da rečeš da ga je žena slupala?

To podržavam, muškarci rijetko izazivaju udese.

Prekini da nam radis ovo cegrtaljka, razmoduj se

Jesi video, GTD? Strašno...

Samo želim da kažem da mi je i dalje žao što sam Jacu oterao zauvek sa sajta :(

Ово је заслужило насловну много много раније.

Šta sad ti hoćeš?

Plus, patrik i predlog

Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo !!!

ja sam oterala del boja, nosiću to breme krivice dok sam živa.

Ko zadnji izađe neka turi server na Limundo.

Ag evo Boh će dobjasni kad niko neće. Tvoja sporna je bila Džoniju za svadbu ili šta već. Dž volimo ka brata nas velika većina, svaka mu se odabrati može jer je kad se sve na papir mete verovatno i najbolji autor ovde. Znaci nije to problem. Šta ti to govori? Da je tadašnji mod tim pravio sranja sa banjavanjem i da je to bila kap koja je prelila casu. Eto.

Nemam pojma kakve su kerefeke bile oko te neke prethodne definicije koja je trebalo da bude odabrana, ali što se tiče ove, potpuno zaslužen odabir.

Ma daj, kakvo banjavanje. Nadji temu o kojoj govorim, pa promeni iskaz. Nema veze sa banovima.

Sto se banjavanja tice, nadji mi neopravdan ban ikad (posto zvuci kao da znas ko je kad i koga banovao) i pusti me price "dobro, nisi ti, ali ste se stitili medjusobno". Jok, itekako smo se kritikovali medjusobno i izjasnjavali glasanjem kada se ne slazemo oko necega, a to sto se pred autore izadje sa jedinstvenim stavom je normalno (osim Celta da ubira simpatije autorstva nakon sto njegova nije vise bila poslednja medju modovima, iako sam se cesto i slagao sa njim), cak se to u vreme prethodne garniture radilo najmanje. Ali dodjose forumaski policajci koji sve znaju , nadasve pravicni i resise da sajt prilagode sebi. Evo ga, divan je, nikad bolji.

Meni samo nije jasmo čemu se još vode polemike oko ove teme? Bilo, prošlo i to je to.

Tj. vodi polemika. Hahaha, ovog ludaka.

Agilni bre... Pa ja sam taj mod čet pročitao íma godinu dana. Celt nije ubirao simpatije sta je pisao na forumu i na vašem četu je. I on nije dok je bio mod hteo da se izdvaja. Tj ma ima stav na forumu kao na četu da vas ne bi omalovažavao. Remac je bio govnar vi niste hteli preko njega i eto vam Remac sada, niko vam nije kriv.

Razmodovani ste onog trenutka kad sam ja banovan jer sam Rixi na Zvezdinoj temi uzvratio jebanje majke pa banovan a Rixa nije. A vazio dogovor da se ne ide po tema čak. Došao Remac niti je gledao uzrok šta ni kako aha evo ga Boxer i to je to. Smešan je ban bio al nek se na tati iživljava na meni neće

Bohor je procitao chat.

Bohor zna gde đavo spava zato sa vas 7 kad je ovo u pitanju mogu izaći na kraj da na kraju tako kao ti krenete da eskivirate i pišete random rečenice. Džoplinka lepi sise po četu danima, ceo sajt ima slike ja banovan jer sam okacio pošto je neko tražio. Zašto? Zato što je Remac hteo da je jebe pa da je zaštiti! Trošarinac za šta je banovan? Slagao nešto na temi? Pa nije. Otvori se ista tema o Kosmopoliti gde se pri tome laže za razliku od Natine i šta bude? Ujebali ste se kad ste pomešali emocije i sajt, jer kako kažu naši stari nikad nisi mogao da se jebeš a da ti ne udje.

Dobro, sada sam makar nacisto da nista ne znas.

Imam čak i Deky aoda da to i dokažem :-D

Ide plus na ovo, a što se rasprave tiče...ajmo da izvučemo par pouka iz nje:

1. Definicije se u poslednje vreme (2 meseca i kusur) odabiraju češće i naslovna strana deluje pristojno. To ide direktno na račun Kosme i Čegrtaljke koji su zaista prisutni dosta vremena na sajtu, što je u direktnoj korelaciji sa gorenavedenom tvrdnjom.

2. U tom kompletnom odabiru ta dva moderatora može se i ne mora primetiti određeni patern (inklinacija ka određenim autorima, ispunjavanje želja autorima za značkama itd.) ali to sve nije bitno ako je sam sardžaj kvlt. Uz par "de gustibus non est disputandum" izolovanih slučajeva odabira, ne bih našao uzorak dovoljne veličine da prigovorim na račun kvaliteta.

3. FMN je, ako se tačno sećam sa VOS-a, lepa devojka. Hoću da kažem - how you doin'?:)
CITAT4. Prethodna garnitura modova je bila po mom mišljenju sasvim ok (da, neke od njih sam poznavao i poznajem lično i do jaja su osobe), ali su imali daleko teži zadatak na sajtu zbog velike količine lobanja kojima je bio do jaja trol da u četvrtak obore mod tim a u petak izađu u lokalnu diskoteku-kladionicu. Bilo je dosta nekorektnih poteza tu od strane celokupnog članstva sajta (i autora i mod-tima), a moj lični je bilo NEAKTIVNO UČESTVOVANJE U RASPRAVI I DRŽANJE STRANE JEDNOJ OD OPCIJA. Da, jebiga, ne znam da li je vreme bilo problem ili pak nisam verovao da može da dođe do sranja do kojeg je došlo na sajtu ZA ZABAVU I SPRDNJU. U tom smislu i dalje mislim da su Duh iz Lampu i Glavni najjači likovi ikad na sajtu.

5.Došla mi je žena upravo, tako da poz.

Ухитио сам миша сад се мало поигравам са њим а када га поједем укључићу се у дискусију и да Агилни за ово би попио банану код извесних ранијих медатора а Козмо ти се још и правда милсим ако ти то није довољна сетисфекшн ондак си јеби матере

Za sta tacno ban? Banovala me je Kosmo i za "teranje Jace sa sajta", a ovde samo primetih nesto za sta su se ranije otvarale citave teme na forumu i niko nije banovan (od strane modova "sklonih izivljavanju"). Dakle, ne lupaj.

Agilni je uspeo u naumu da primenom kritičko-polemičke metode oživi interakciju autora na sajtu. Agilni, Vama od mene poštovanje.

lepo živnuli komentari baš.

Inace, citava rasprava je dogovorena sa modovima i sa FMN sa kojom sam super (kad je vec Profa otkrio da se znamo sa VOS-a), tako da si, Advokado, prvi provalio. Mogu i ostali da potvrde :)

I odaberite kao nagradu Advokadu nesto, u ime tematike "rasprave".

Haha, Profe, sve i da se ne sećaš dobro, hvala :))

Ona prva odabrana je bila bolja.

Plus na ovu.