Prijava
 1.    

  Tačno vreme

  Telekomov servis, koji pozivom na broj 95, posle karakterističnog zvučnog signala, obaveštava građanstvo o dobu dana u kom se nalazi. Radio je besprekorno, sve dok se neko mnogo pametan nije setio da promeni traku sa vrlo prijatnim ženskim glasom, koji je tri puta zaredom saopčtavao tačan čas, minut i sekund, sa pravilnom upotrebom padeža i drugih jezičkih komponenti. Traka se vrtela sigurno dvadeset, i više godina, pa se valjda izlizala, jebem li ga. Taj prijatan glas je zamenjen manje prijatnim, koji tačno vreme saopštava samo jednom, uz nepravilno korišćenje jezika, tako da se dobije na primer:

  -Ping!
  -Osamnaest časova, tri minut, četrdeset pet sekund.

 2.    

  Tacno vreme

  To su dve reči koje ona teta kaže posle onog BINNNNG. Posle toga kaže broj pa ''časova'' pa drugi (ponekad čak i isti) broj pa ''minuta'' pa broj deljiv sa deset pa ''sekundi''. Onda se opet čuje BINNNG da teta gucne malo vode ili rakije i onda opet. Ja bih se smorio da sam na njenom mestu. U svakom slučaju, svaka joj čast što se nikad ne zbuni i nikad ne zaboravi da navije svoj sat.

  Tačno vreme šesnaest časova četrdeset-osam minuta nula sekundi.

 3.    

  Tacno vreme

  Asocijacija na broj 95, broj koji okrecu ljudi kada su toliko usamljeni da su sami sebi i mis i bubasvaba u kuci. Potreba da se cuje ljudski glas-a da nije tvoj.

 4.    

  Tačno vreme

  TO JE ONO VREME KOJE VIDITE NA TELEVIZIJI PRE POČETKA DNEVNIKA. AKO SE NE SLAŽE SA VREMENOM NA VAŠEM SATU, NOSITE TELEVIZOR NA POPRAVKU

  Omaklo mi se velikim slovima ali me mrzi da menjam, Izvinjenje

 5.    

  Tacno vreme

  Isto onoliko koliko je bilo pre 3.414.546 godina u ovo vreme!

  -Koliko ima sati?
  -Prdni pa u'vati pa ces videti koliko je bilo sati pre 3.414.546 godina u ovo vreme...e toliko ima sad sati..

 6.    

  Tacno vreme

  Tacno je onoliko casova,onoliko minuta,onoliko sekundi,onoliko desetinki i onoliko stotinki koliko kaze OMEGA!!!!

  Da li je potreban?