Prijava
   

Tanja Bošković

Da mi je neko razbio iluzije onog trenutka kada sam Tanju prvi put ugledao u funkciji mlade komšinice Mije Aleksića kako polugola šeta troiposobnim stanom, verovatno bih ga naterao da pojede miks mlevenog stakla i ovsene kaše i čekao da onako elegantno iskenja sve što je ubacio u sebe. Ali da danas sretnem istog tog čoveka, definitivno bih mu tražio da mi oprosti.

Svi smo gledali "Čovek sa četiri noge" ili "Bog je umro uzalud", kako god... Svi smo kleli Miju jer izigrava glupog Gvardiolu, divili se Tanji Bošković a niko tada nije ni pomislio da je celokupno čovečanstvo podložno entropiji, postepenom truljenju, da svi lapimo i umišljamo neke munje. Mija je umro, Tanja je poluprsla baba kontradiktornih živaca, a ja sam stariji nego što sam bio, još uvek koliko toliko čitav da mogu ovo napisati.

Došlo se u te godine da te svaka zaboravljena stvar koju treba kupiti u prodavnici samo približava onoj staroj: "Nisam lud, pitaj mog psihijatra". I mora da se zna ko igra na kojoj poziciji. Iako se Tanja više ni ne nalazi u protokolu, ni na klupi a kamoli startnoj postavi, nekako se još uvek tu batrga sa duplo mlađima od sebe, davajući pritom nebulozne izjave kojima bi pozavideo čak i Aca Lukas kad je na "infuziji". A Tanja Bošković upravo tako i deluje. Moje mišljenje je da baba mora biti baba, kao što Ivica mora biti Dačić hehe. Otišlo je vreme ribe prekrivene peškirom, došle su bore, opušteni gronik i sto staračkih kuraca koji idu sa godinama.

Zato, gospođo Bošković... Prošle su devedesete; prošla je Necina keva Lola Golubović, nek' ostane bar lepo sećanje na nju iz tog vremena. Ali ne... Vi to jednostavno ne možete da nam priuštite! I nemojte više da dižete noge na televiziji iz samo jednog (glavnog) razloga: SRAMOTA ME JE KAD GLEDAMO MOJA BABA I JA. IPAK JE ONA SAMO MALO STARIJA OD VAS.

Definicija je napisana za takmičenje Mizantrophy II.

Komentari

Добар хејт и мора +, иако се баш не слажем са суштином. Добра је Тања ;)

НЕ ДИРАЈ ТАЊУ ААААААААААААА -----------

Dobar hejt, dobar. Premda je i Tanja dobra. +

KOLIKO JEBENO SMARA OVA ŽENA, VIDEO SAM TEK U NEKIM INTERVJUIMA SKORO
I u onom "Ples sa zvezdama". Jebena Nikolajevićka i u rillajfu.
*

dobar si čegi...delim tvoje mišljenje o njenom izgledu:)

srećan ulazak u prvih 500 autora, žele bata gugi i mimix uz pesmu... https://www.youtube.com/watch?v=DtYULChnvko

Moje mišljenje je da baba mora biti baba, kao što Ivica mora biti Dačić hehe.

Ti si se razočarao što ona nije izborana, pogrbljena i sa maramom na glavi? Auu, kod ode ovaj svet. Čula sam da pravi odličan slatko od belih trešanja, ako ti je to za utehu.

Mada sva je od Vladike Nikolaja satkana. +

Dao sam plus, ali nije lepo da kvariš doživljaj nama koji ne želimo da je sesećamo na drugi način osim priloženog:
http://vukajlija.com/tanja-boskovic/484581

Ne sviđa mi se ova. Tanja Bošković je matora. Da, pa?Prirodan proces.

Gledaj Nato, nije stvar u tome što ona stari, znam i ja da je to normalno. Meni ona ide na... hmm, živce jer glumi neko ludilo kad mu vreme nije. Uz to daje neke arogantne izjave i celokupno ponašanje ne ide uz njene godine. Kad sam je gledao kod Ivanovića, imao sam želju da je udavim u čokoladni krem. Nervira me žena, jednostavno.

nekome se malo prijebalololo

Totalni je smarač, gledao sam je i tu, transfer blama kad krene da priča. Mada je defka mogla i da se malo preoblikuje u tom tonu, da baš skuca. Nameće se Nikolajevićka na keca

hahaha, pa ne gledam tog gmaza, zato ne znam šta je izjavljivala, ali svi se tim nekim ludilom bore protiv propadanja - i muško i žensko, a to je samo zbog nedostatka seksa, poludi čovek pa se zablentavi...isto kao i tinejdžeri :)

Slušao sam ja i druge njenog godišta, ova postavlja standarde u prokenjavanju u nobl-tjunu, da se tako izrazim

Kaunt dao lep predlog, ali šta je tu je. Ok rad, sve u svemu.

Meni ona i dalje ne uspeva da pokvari lepa sećanja.

Slicna tematika mojoj ali nekako ipak gotivim tanju brate...mada lupeta sada kao maksim po diviziji

A i stavio si dobar link :)

bata gugi
srećan ulazak u prvih 500 autora, žele bata gugi i mimix uz pesmu...

Sad mi je otvoren žreb lolo

Ne dam na Tanju. Minus ko vrata.
Ima, bre, i drugih likova, šta si navro....

Znači, bitno je da li ti voliš nekog što ja mrzim da bi usledila minuščina? Misliš da ja ne gotivim npr. lupam Branka Kockicu? A čoveku sam dao +. E da! Mrtva Tanja Bošković, smrdljiva, raspala, transfer baba! Odakle vam mozga da je volite?

Navrli smo da je volimo i pored drugih likova.
Inače, defkici o B.K. sam i ja dala +, a gotivim čoveka.