Prijava
   

Tankidid

Wanna be tukidid sa greškom u debljini, igleni kurac, obična grisina u svetu grisina sa kikirikijem, žgoljavi bilder sa definicijom bez mase, isposnik na vodi, šilo, šestar, šrafciger... ovaj Stanlio je pravi hladnokrvni ubica u svetu kuraca (dugo A). Pravljen u dužinu, da svom gazdi podari nepotrebno samopouzdanje po pitanju veličine, sa apsolutno zanemarenim zapreminskim dimenzijama, mogao bi da bude obožavan jedino kao novi ultraslim blueberry, ako jednog dana budu rešili da ga uzmu kao mustru. Inače, kada se uključi na opciju “erekcija-penetracija”, ovaj šiljo krene da tuca u mozak, sa posebnim osvrtom na sevanje u predelu očnog živca i bušenje još jedne rupe na grliću materice, što neizbežno svakom ženskom čeljadetu omogući da vidi sve zvezde, al’ ne od zadovoljstva, već od muke. Koja god je mislila da je tampon-đoka najgore što može da je snađe, rapidno menja mišljenje kad upoznog Karelija slims vragolana i na ovom poprilično bolnom iskustvu nauči jednom za svagda – ima crnaca, al’ ima i Etiopljana.

Komentari

Ko ce drugi, do Kresimir :) +

...ima crnaca, al’ ima i Etiopljana.

Pobeda!

Nego, Krešo, priznaj da je ova autobiografska. Nije lepo da svi ti kilometri devojčica na sajtu imaju iluzije o tvojoj alatki :))))

++++
Препознатљиво! :)

Krešimire, ništa im ne priznaj. To su zle duše!

I...sledeći predstavnik za izbor Mr. Izlučevine je tu, ajmo dalje za iste pare.
Ev ti + na tanak.

Cim sam video da pise "tuki", znao sam da je Black Hole, pardon Kresimir ;)

Jadno je kad sam odaberes svoju definiciju, stvarno jadno...

Знојави ај не пали се, не уме блекчуга овако добро да пише. А и ово су предложили људи, једно тријес пута :)

imas pristup groblju milice, procitaj moju defku Kresimir pa ces videti kako je to predlozeno trijes puta sa svih 30 naloga.

Знојави ај не пали се, не уме блекчуга овако добро да пише.

Haha, TO! :)

Znojavi, ne jadi se više čoveče, dovoljno si to radio.

Aj zamisli da sam linkovao neku definiciju za jadnika, mrzi me sad da tražim.

Znojavi, baci portorikanca, smaraš, brate. Da, ja napišem def sa krešimira, onda se ulogujem na ovaj profil pa brže bolje stavljam tu istu definiciju u odabrane. Nadam se da ti je lakše sad kad sam priznao. E da, nastaviću to da radim.

Блекчуго, признај да те иапк највише увредило то што си се препознао у дефиницији.

Ko god da je Kresimir, genije je :D +