Prijava
 1.    

  Tapir

  Čovek sa gigantskim spolovilom, Paladin je za njega malo dete. Naziv je nastao zbog afričke životinje čiji Boban u erekciji ovako odokativno čini 30% celokupne mase.

  - Kakav je bio Miki sinoć? hehehe

  - Sad mi je jasno zašto ga zovu tapir, kucala sam na guglu, pola životinja, pola kurac. Jedva sam preživela. Taman kad pomislim da će da ispadne iz mene i da prestane da mi češe bubrege, on zađe još dublje, čini mi se da mu kobas ima dži pi es i mogućnost da se izvija ko zmija.

 2.    

  Tapir

  Tapir (Tapirus pinchaque) jeste životinja dugačke dlake, sivo-crne ili mrke boje, u zavisnosti gdje živi. Dužina tijela im je oko 180 santima, visina oko 70, a mogu da teže od 150 do 220 kilograma.

  Njegovo stanište su visokoplaninske šume i pašnjaci na Andima. Vodi usamljenički način života i teško ga je vidjeti. Najugroženiji je od svih vrsta tapira sa procenjenih 2 500 jedinki u Kolumbiji, Ekvadoru i sjevernom Peruu.

  Ono što ne možete naći u Politikonom Zabavniku, Faktopedijama, Njikipedijama, jeste da ova životinja ima enormno dugačak polni ud, koji prkosi kompletnoj proporcionalnosti. Vrlo su napaljive prirode i često se desi da se onesvjeste zbog neravnomjernog protoka krvi.

  1 : Čujem da te je Džole tapir oplodio!?

  2 : Jeste, toliko se napalio, da kada je izvadio močugu od 30 santima, momentalno je kolabirao. Kakav je tapir, nek se nosi u pičku materinu!