Prijava
   

Techno zurke

Najomrazenije zurke od strane onih koji ih ne posecuju.

Milan Milovanovic (inspektor za maloletnicku delikvenciju i narkomaniju SUP-a Nis): Sigurno se secate perioda kada su vam roditelji govorili da ne odlazite na odredjena sumnjiva mesta, jer tamo sipaju drogu u sokove, cime vas navlace i postajete njihova potencijalna musterija, ali malo ko zna da ovaj nacin i princip poslovanja i dan danas se koristi iskljucivo na Tehcno zurkama...

Aleksandar Ljubenovic (potparol EPS-a): Da li znate, da se na jednoj prosecnoj Tehcno zurci, utrosi onoliko struje koliko je potrebno za grejanje desetak vrtica... a pri tome ostane sasvim dovoljno struje da se spremi jos hiljadu litara caja kao i trista kilograma... klot pasulja.

Prof. dr. Milan Vidovic (specijalista gastroenterolog): Da li znate da se usled elektricnih impulsa koji nastaju kao produkt ekektronske iliti Techno muzike, vrsi stimulacija crevne flore... i faune, cime se ubrzava proces varanja a samim tim dolazi do nekontrolisanih probava, najcesce tecne sadrzine.

Komentari

Jebeno :] Ali kratkovide mrave koji nose cvike nisam nigde drugde video.

Viđao sam te tehno žurke u prolazu, i iskreno, jadan mi je taj način 'zabave'. Generalno ne podnosim žurke.

Ne samo sto je jadan, vec je i zesce degenerican. Nafurane klinke i pijani napaljeni likovi, svi se stisnu u masu dok tutnji ono tuc-tuc sranje: tuc-tuc-tuctuc-tuctuc-tuctuc-tuctuc-tuctuc-tuctuc-tucvtuc-tuc... Zajebi to.

Ja sam samo hteo da na saljiv nacin, objasnim predrasude o ovim zurkama koje imaju iskljucivo starije osobe koje na njih nikad nisu ni isle. Primeri su iz iskustva. Naravno nisam ih cuo od gore psomenutih osoba, ali za to su bile zaduzeni roditelji, babe i dede, profesori, primitivni poznanici....

Omiljeno odmah. Vec mi je pun ..... ovih likova sto kazu da je to sranje. O ukusima ne vredi raspravljati, al posto mi ne vredjamo vas nacin zabave nemoj te ni vi nas. :)

ma kazi burazeru :D

bojanpanta svaka cast u potpunosti se slazem sa tobom :D