Prijava
   

Telenor pripejd

Nesto sto ni Rokfeleri sebi ne mogu da priuste.
Od trenutka kada das 200 dindzi za karticu ,do trenutka dok ne pocnes da se kajes sto si to uradio ,potreban je vremenski period koji varira od 30 sekundi ,do 2 minuta,dok ne ubacis karticu u telefon.Kada proveris kredit,shvatis da imas na racunu 50 dindzi....taman dovoljno za minut i po razgovora!

Telenor je sampion u skrivenim troskovima i kada sam pokusao da saznam kako je moguce da 1 minut i 1 sekunda razgovora kosta 40 dinara,radnica na salteru je samo slegnula ramenima,iako je uvidom u racunar videl da je istina to sto pricam.Inace to Telenorovo sranje nikada ne bih uzeo,da nisam dobio neki telefon koji je kodiran na njihovu mrezu.....

Komentari

Matori, 1000din dekodiranje telefona... +++

nije ni mts bolji.. toliko, kad mi sluzbenik u delti kaze kako su lopovi, samo na post paidu malo manji

@Mao, meni su uzeli 1000din za LG Pop u jednom servisu, a u drugom su mi trazili 40e...

nemaš ti dečko pojma! Nisu ni drugi operatero ništa bolji, ustvari još su gori! i Vip i mt:s. A ti si glup što nisi lepo pročitao opis tarifnog paketa koji si uzeo. Mogao si da biraš, a i da ga promeniš i to besplatno. Tebi se tarifira po započetom minutu. A probaj da vidiš kod drugih kako šišaju! I Telenor je odličan za razgovore unutar mreže sa tarifnim dodacima. Ja imam kartice svih operatera i mogu da trvdim sa punim pravom (i novčanikom) da te Telenor najbolje služi i u zemlji i u inostranstvu!