Prijava
   

Tenis

Klasifikovan kao beli(?!?) sport. Deli se na dve izrazito različite varijante – muški i ženski tenis.

Muški tenis

Dosadno do bola rudarsko prebacivanje loptice preko mrežice. Može se učiniti zanimljivijim tako što ćete se kladiti na jednog od prebacivača, a zatim sesti u fotelju kraj televizora i uz pivo grickati uplaćeni tiket gledajući kako favorizovana konjina na koju ste se kladili gubi od mamlaza koji do ovog meča nije umeo ni da hoda na toj podlozi.

Ženski tenis

Neuporedivo zanimljivija varijanta "sporta". Društveno prihvatljiva forma pornografije u okviru koje satima možete gledati mlade i polugole gospođice kako se naprežu, znoje, ječe, ciče, stenju i vrište.

http://hotfemaletennisplayers.blogspot.com/

Komentari

Vrlo masturbativno,nema šta...

Hvala i za minus. Sigurno je od srca :)

Ja dado' plus, jer si od nedavno Registrovan :-D

Minus od srca dajem samo na bezobrazluke (čitaj: plagijate i ostalo). A dala sam ga zbog ovog "dosadno do bola rudarsko prebacivanje..." No big deal... imaš i defke kojima sam dala plus, ne mogu sad da ih se setim.
Welcome

Predpostavljam da se zove "Beli sport" jer je na wimbledon-u pravilo bele odeće aktuelno više od 100 godina.
Meni je muški tenis zanimljiviji za gledanje, jer mi je ženski prilično kilav, ali žene su u sportu i svedene na bića drugog reda.

Muski tenis ume da bude izuzetno nezanimljiv, pogotovu ako se igra na travi, a jos dosadniji ako gledate mec Ive Karlovica ili nekog drugog dvometrasa...prosecan broj udaraca po poenu - 3...