Prijava
   

Tenk M1 Abrams

Rijetki momenti na Diskaveri kanalu bez pravljenja čopera, američkih hotrodova i prikazivanja face Čip Fusa ispunjeni su emisijama o pravljenju ovog "čuda" američke vojne tehnologije.

Rijetki momenti na Histori kanalu bez priča o hitleru, o tome kako su ameri jedini zaslužni za pobjedu u WW2, ispunjeni su pričama o borbrnim dejstvima ove mašine (naravno, sa pričom o tome kako se isti taj tenk pravi).

Komentari

То ``чудо`` од америчке војне технологије представља само још једну онанију и испирање мозгова америчким а и другим напаљеницима за средства уништења.
Нисам још погледао америчку емисију која није рађена по калупу Милошевићевог РТС-а. Дискавери је ЕПП за УСА војску.

Још нисам погледао емисију у којој се говори како амерички војници рикњавају као лабораторијски мишеви од гранта са осиромашеним уранијумом, које испаљује то њихово чудо од технике. Или податак да су у Ираку масовно цркавали млазни мотори ових гвозедних трактора са топовима, јер им смета фина пустињка пешчана прашина. Јел неко видео како изгледа Абрамс када га спичи ПТ пројектил или нека лепа нагазна мина, типа домаћа ``погача`` од 40 и кусур кила? Нема... као што реког, ЕПП.

и наравно -. јер овај тенк не само што убија американце, већ и друге људе.

Сад сам свој дупли и нека су ме бановали, због дебила као што си ти и оно мало говно Бушидо, попио сам и први трајни бан. Људи, ви сте стока и кретени, имбецили и дебили, нема логике да један овако добар сајт усеравају кретени попут вас. Надам се да живите срећне животе у којима нервирате људе. Успешни сте у томе, јебо вас пас да вас јебо. Једног дана ће вам неко поотварати главе, јер не умете да се понашате као људи.

Са тобом сам причао као човек, а ти се понашаша као идиот. Послао бих ти поруку приватно, али нисам у могућности. Повучете нас Београђане за курац, свечано, све редом. Захваљујем модераторима на трајном бану.

Жалио сам се и овим педерима овде на Вукајлији, а они мене бановали, иако сте ви мене вређали. И они су стока кретенска, јер се продају за ситне паре уместо да бране Вукајлију од људи као што си ти и Бушидо. Нервирам се јер сте ушли у све поре друштва и само серете. Шљам, јад и беда. И неће вас бановати, иако сте ме извређали за све паре. Како рече онај чиле - јебем вам све живо и мртво. Збогом Вукајлијо, на курац те набијем!

Car si. Gotivimo te.

Bušido, zamoliću te da napustiš pore društva.

A jes pa da me ti zajebeš i ostaneš da nerviraš Motkala-Granjku. Neš koleeega!