Prijava
 1.    

  Tim jak na lopti

  Tim strave i užasa za naše prvoligaše u Evropi. To je tim koji ne zna, ali se trudi da igra fudbal. Umesto bunarenja, oni se trude da loptu drže u nogama, i iako im to obično ne uspeva, kad igraju protiv naših pajvana, oni su tim koji zaista deluje jak na lopti. Naši klubovi deluju smešno pored ovih tehnički superiornijih, uglavnom, stanovnika azijskih stepa na brisanom prostoru reka Prut - Kavkaz - Himalaji.
  U timovima koji su jaki na lopti, bekovi prelaze pola, zadnji vezni se ubacuje iz drugog plana...ekipa jaka na lopti može da poveže više od 4 pasa u napadu, dok naši moronski komentatori jauču u čudu neshvatajući taj sumanuti fudbal...pobogu Gibse šta ćeš u kaznenom urla Acke Moron.
  Ustvari, tim jak na lopti je svaki tim koji nije naš tim...

  Coa: Dobro veče gospodine Rašoviću šta mislite o utakmici sa Ludogorecom
  Raša: Pa znate kako...to je jedna izuzetna ekipa. dosta jaka na lopti, dobro se kreću, mnogo trče...dodaju se loptom, napadaju po bokovima i kroz sredinu....uopšte zbunjen sam potpuno načinom na koji su igrali.
  Coa: potpuno vas razumem gospodine....ja pratim fudbal mnogo godina, i evo danas sam ostao zabezeknut kad sam video beka u ofsajdu..