Prijava
   

Tina, Olivera, doktorka Mila i Filip

4 glavna junaka autobuskog SMS upoznavanja. Ima ih u svakom 2-3 autobusu. Oni su tamo negde i čekaju tebe da ih kontaktiraš. Požuri.

- Tina je tek upisala fakultet a obožava duge šetnje kraj reke pogotovo noću. "Dođi..." poručuje ti sa plakata. Uglavnom i nije neki dar prirode.
- Olivera je prošle godine sa svojima došla iz Nemačke (na privremeni rad?), i želela bi da upozna što više ljudi. Osim što bije svežim švapskim akcentom dok govori, Olivera je ful riba i prilike joj nisu dozvolile da upozna nekog za samo godinu dana.
- Tridesettrogodišnja doktorka Mila sa ispalim dekolteom te jebozovno posmatra sa plakata dok pući pušačke usne i saopštava da njen posao nije uvek lak i da bi želela da se opusti sa nekim.
- Filip se smeši u nekom plivačkom kombinezonu i ženskoj populaciji stavlja na znanje da ima dvae's' i kusur godina, da se profesionalno bavi plivanjem i da ima dosta slobodnog vremena koje bi želeo da podeli sa nekim. Kakav udarač na ženski pol! Pro plivač, cvet mladosti, dosta slobodnog vremena koje želi da podeli sa nekim - što znači da se ne opija sa ekipom iz kraja, da ne bleji, ne troši pare po kafanama, kladionicama i slično...

Pa se ti napravi pametan da ih takve iskuliraš. Alo bre, pa to je samo 99 din + pdv za jednu poruku!? Ako si se iscicijašio/la za kredit evo šta se desilo:

- Tinu je zveknuo neki psiho manijak. Sirotica krenula sa njim u noćnu šetnju kraj reke.
- Olivera je ispravila akcenat i upoznala već dosta ljudi tako da su sva mesta u njenom tefteru već dobrano ispunjena.
- Doktorka Mila je konačno našla izvođača radova.
- Filip nije naveo na koga se tačno odnosi njegov oglas. Ispostavilo se da ga devojke ne interesuju, završio je sa magacionerom iz "Maksija".

Komentari

Da se nisi malo zajebaL, gde je Tina u ovoj priči?

@jebac_presretac*
Хвала, јесам се зајеб'о

Nema na čemu. Neka ti se Mila opasno mota po glavi, izgleda. Inače beše plus.