Prijava
   

Tito

e.n.e* Ćopavi Zagorac. Kroz vekove nikome nije pošlo za rukom da upropasti Srbiju kao što je njemu. Evo, da nabrojim par stvari, ostalo već i sami znate: otcepio Kosmet od Srbije, otcepio Vojovodinu od Srbije, otcepio Crnu Goru od Srbije, otcepio Makedoniju od Srbije, otcepio Slavoniju i Krajinu od Srbije, otcepio Bosnu od Srbije, proglasio muslimane Muslimanima i urotio ih protiv Srba. Takođe, najzaslužniji lik za nastanak građanskog rata devedesetih u SFRJ, time što je '74 doneo Ustav koji je svako tumačio kako njemu odgovara (Hrvati da Hrvatska ima pravo na samoopredeljenje kao republika, Srbi da imaju pravo na samoopredeljenje kao konstitutivni narod). Što je Tito započeo, Sloba je dovršio.

e.n.e* = ez noun ez

P.S: verovatno će se naći neko pametan da kaže kako sam ja "nacionalista", kako su moje ideje velikosrpske, đa, đa. Što se njih tiče, da unapred sprečim njihovo proseravanje. Srbiji su nuđene gore pomenute teritorije nakon I sv. rata uključujući i deo Dalmacije od Splita pa na dole. Srbi su poznati kao narod koji straaaaaaašno voli da jebe sam sebe, pa su odlučili da naprave Kraljevinu SHS.

Komentari

Spale, svaka ti je ka Njegoseva.Dao bih ti milijardu pluseva, ali mogu samo jedan.

Objasnio si neke stvari

DoSad najbolja defka o copavom, mada ima jos dosta toga o njemu da se kaze.

palac gore za ovo. pogotovo za onaj deo za teritorije koje su nam nuđene a mi se femkali.

Slazem se u svemu osim u jednoj stvari: mislim da mu nije bila namera da bilo koga sjebe. Dakle, da se ovo sto se desilo nije desilo zato sto je on to tako isplanirao, nego zbog gomile drugih stvari, u koje ne bih zalazio jer se ne razumem nesto u njih a i ne raspravlja mi se na tu temu. Uglavnom, slazem se da su njegove akcije pomogle eventualnom krahu Srbije kao drzave i identiteta srpskog naroda, (recimo - bravo za ovo sto si rekao o Muslimanima), ali jednostavno mislim da je na nama (i ostaloj balkanskoj braci i sestrama, naravno), bilo da nadogradimo kucu na, mora se priznati, solidan temelj koji je postavio. Voleo bih da mogu da se ponosim pan-Slovenstvom i Srprstvom vise nego sto na to imam prava.
Inace, sjana zapazanja u definiciji.

све је то тачно, само што то није направио он него ови наши што су нас продавали док су сви остало своје штитили.

Burazeru, "as known as" na engleskom ne znači ama baš ništa. Menjaj to u "also known as" i nemoj se sramotiti.

Koja budalaština :-)