Prijava
   

Toi Toi

Plastični klozeti na parkinzima, koncertima i gradilištima po Srbiji iza kojih uvek možeš da se sakriješ kad pišaš...

Evropski!

Komentari

BRV POKAZAO SI DA SVE MOZE NA SRPSKI NACIN

I na gradilištima. Bog te, k'o da prolaziš pored zoo vrta!

vidi se da si ti jedan civilizovan srbin kurde :)))

upsi, tagovala sam recenicu. :P

Scena na EXIT-u: nas surnaest zena ceka u redu za wc a muskarci se zavlace izmedju istih tih wc-a i zice i soraju, a potom odlaze da zauzmu prve borbene redove na koncertu "Prodigy-ja", dok mi jadne i dalje cekamo.

ah... jadna... ja sam Prodigy slusala iz nekog grmlja na tvrdjavi pokusavajuci da upadnem preskacuci zidove, provlaceci se kroz katakombe, bodljikavo siblje i sl. naravno, te godine nisam upala, ali ove jesam :D FAK JEA!

Ja sam se 2006. sunjala kroz dvoriste kasarne na Trandzamentu (neki vojnik me je "prokrijumcario" unutra), pa puzala uz zidove, zice, improvizovane merdevine... I nisam upala posle 3 sata vratolomoja. Zato sam 2007. kupila kartu samo za dan kad je bio Prodigy, a 2008. za Ministry, i bilo mi je lepo! :)

U zadnje vreme umesto wc koristim toi toi, hahah

hahahahaha :D nikad u to zlo nisam ušla, uvek mislim da ću eksplodirati po granicama, ali od sada ima da se koristi . +

ja sam jednom na moru hteo da budem kuRtulan i da udjem u to cudo da se olaksam ,al ne lezi vraze cim sam odskrinuo vrata predomislio sam se :)) naime ima dosta losih strelaca nikako da pogode rupu pa sam odustao od namere :)) pa bi i moj izbor bio iza te kutije ,al nikako u nju :)

ja tek sad naleteo na ovu defku
jedna od najomiljenijih do sad :D