Prijava
   

Top Lista Nadrealista..

Najbolje provale ikad izasle iz Bosne,pod palicom dr.Neleta Karajlica,Djure i ostale kompanije,koje su prikazivale balkansku buducnost,raspad Juge i sva sranja koja su nam priredili politicari i mediji bolje nego ikakav Milan Tarot,Vidovita Dzemila,Ciganka gatara itd itd..

http://www.youtube.com/watch?v=mfQ31w5sqmY(Neobican rekord,nije primio platu 14 godina,te mu isti covjek za kojeg se misli da ce ga izbaviti kaze daBogda i sljedecih 14 godina ne primili platu..)

http://www.youtube.com/watch?v=N91EpabuYAQ&feature=related(Podjela naroda prema vjeri,nacionalnosti i etnickoj pripadnosti vec od malih nogu..)

Komentari

плус Надреалистима.
ви, Србијанци, их никада нисте схватали на прави начин

Jbg, evomene, a vi ih shvatiste pa se poklaste među sobom... ovo ja prijateljski, svi smo zaplivali u tim govnima, nema tu razlike.

ма не, друго је то што су упозоравали на рат...
ја ти говорим о том њиховом посебном смислу за хумор који, логично, ви и не можете схватити јер сте одрасли у другачијем поднебљу.

јес да су доста копирали Пајтоновце, али то није тема овог разговора

pa dobro, bili su oni dobri, ali imamo i mi "noćnu smenu" , mislim da su humorom nadmašili nadrealiste, jedino nemaju dovoljno medijsku pažnju. prikazuju se na tv vojvodina, valjda još uvek ima, ne znam ni ja sad jer nisam u srbiji:/

"noćnu smenu"

гледао сма...ни близу надреалистима...

gde bre, legende su
ja umirem dok ih gledam

нисам ја рекао да су лоши...него само да нису ни близу надреалистима ;)

evomene, kapiram, al mislim da smo mi njih dosta dobro razumeli, oni imaju legendarni status, kao montipajtonovci, blizak je to humor nama ovde... uopšte nema među nama s dve strane Drine velikih razlika...

Noćna smena pojma nemam šta je, možda sam propustio nešto valjano...

nadrealisti su kraljevi..nisam jos gledao tu nocnu smjenu obecavam da cu potrazit' a meni je jos jaka slozna braca ..mah specifican smo mi narod Homo balcanicus sto bi se reklo..nasmijao bi Boga oca svojim ponasanjem..ne bi me cudilo da jednom odes Amerima a oni preko satelita gledaju svakodnevni zivot Bosanca,Srbina,Hrvata i smiju se,valjaju se po podu !! nema veze ipak je rejting bitniji od morala kod nas !! :D

gledao sam jedan intervju sa Neletom, zao mi nema ga na youtube (posle njega ide ono legendarno "ja sam kao mali pao s lipe; upo u bure sa rakiju") ako neko iskopa nek mi da link...

...nego, u inevju-u Nele kaze nesto u fazonu "hteli smo da napravimo skec, kao igre bez granica, muskacri iz dva sela se medjusobno takmice, bore sa bombama i puskama, a njihove zene i deca navijaju i jaucu, ali to vise nije bilo nadrealno...to je ubrzo postala realnost"

e da, kad vec napadas postovanog Milana tarota obrati paznju na jednu sitnicu u ovoj definiciji koju nisam smeo da izostavim :)

milan tarot