Prijava
   

Top Lista Nadrealista

Zdravstvene ustanove u Srbiji. Mesto na kom, posle 4-5 sati čekanja, počnu da vam se dešavaju halucinacije da se opet snima Top Lista. Ili naša verzija Monti Pajtona.Ili nešto još jače.
Kad vam sestra na šalteru lično kaže da uludo bacate pare na osiguranje jer sve plaćate, da vam je jeftinije kod privatnika, da morate da čekate još najmanje dva sata i da se " naoružate strpljenjem", vi počnete da se osvrćete oko sebe očekujući da odnekud iskoči Nele ili, ni manje ni više, Džon Kliz lično u gumenim čizmama i sa maramicom na glavi.
I da vam kažu da vas godinama snimaju, da ćete sve da gledate zajedno i da se smejete, da je sve to , u stvari, dobro zezanje.Jedino to deluje kao logično objašnjenje.

Komentari

Ti kao da si bila jutros samnom u jednoj takvoj ustanovi!

bila juče, 5 i po sati...

Imam priča i priča na tu temu, ali bi verovatno završile na "Transferu blama"...

čekala jednom 6 sati, onda mi puko film, izderala se na sve živo, pa su mi stavili neki znak na karton, sad kad se pojavim ulazim prva, nema čekanja, sestre se došaptavaju i gledaju me ko nenormalnu, al baš me briga. + ko dom zdravlja

Isuse! Koliko istine... Evo i ja danas bio kod "mehaničara", i moj zaključak je da treba ukinuti zdravstvo i vratiti se vračanju i prirodnim ljekovima. Nadrealno i uvijek se drub+gima događa.... ali.
+++

u cg štrajkuju, kao primaju samo hitne slučajeve i rade sa 5% kapaciteta. jedan od komentara na tu vijest je bio "ka da inače radite više" +++

Ajooooooj sele pa gde ubode tako
Da vidiš laboratoriju ovde u bolnici, pa ubilo se za Nadrealiste. Posle par godina radova i miliona ulupanih prebacili su s prizemlja laboratoriju na prvi sprat. Nemoguće doći liftom, tridesetak stepenica ima, gledati to zajapureno lice staračko kako se penje k'o da istrčava Njujorški maraton- neprocenjivo. I prvo se strovale u čekaonicu na klupu da dođu sebi pa ako prežive- idu dati krv ili šta već treba dok nisu umrli.

А једино код гинеколога ниђе никог. Бар у мом случају.

Kod ginekologa?! Ovde tuča.

Збиља. Кад год сам отишла, можда је била 1 циганчица или је то чистачица. И штета што је тако. Битно да сви трче код лекара кад их заболи грло.

sad si me podsetila da iskopam jedan stari disk sa nekim pajtonovcima.
+

The Books of Knjige su takodje carevi...isto u fazonu pajtonovaca...+

Ladno mislim da si u pravu. Srbija je poslednjih 20 godina jedan Rijaliti šou. Sve nas snimaju i onda se Ameri koče kući dok nas gledaju.
Na kraju će da izađe neki voditelj na svima na TV-u onako....kao u filmovima, ono na svim kanalima i objaviće ime pobednika. Uf, sada sam i sam sebe zbunio :)
+

Врх дефка, супер написана и одлична паралела. Мада ја понекад очекујем да се умеша и Бени Хил и она његова музика за потеру хДДД Кад ми пукне, да прости ово дете, курац па кад кренем да их јурим по згради. х)
+++ комшинице!!

Ponovo si napravila dobru definiciju. Sigurno imaš više od 18 godina. +

Љаксе оће да каже да ја не знам да правим добре дефке, зато што немам 18+ :(

Добар дефка, ово што каже љаксе, мораш да имаш преко 18 година :)

jebi ga, ja još dve godine pa 2x18...

Žao mi je što tek sa distance čitam ovo odlično razmišljanje te ne mogu da se uključim u komentarisanje. +++

boktemazo, što ti ništa ne pišeš ovako dugo?

jebeš ga, ja sam i počela da pišem definicije da mi ne bi neki rekli " šta koji kurac komentarišeš a nemaš nijednu definiciju"
ja sam ovde da komentarišem, a definicije nemam blage veze da pišem...

e jebi ga, a meni se bašš dopadaju... de ti ipak naškrabaj ponekad nešto...

aj videću sad neki dan...

Kacam ja bio kod hirurga za urasao nokat, ceko sam 3 sata da bi mi rekao da mi je jos upaljeno i dao mi neki sprej koji nije za kurac (a inace pise u upustvu da se koristi za smanjene upala pre operacije penisa ololol)
A lik sa lisicama pre mene usao, nepravda!

+

jeste, sale...a posle znaju da blokiraju nemanjinu i traže veće plate, bagra neradničćka...

Nadrealisti, kakav humor, uf... def. +

ništa nije bolje ni u apotekama
+++