Prijava
   

Toreks

Naziv za neku levu pičku materinu od šrafcigera, ili čega već, sa vrhom u obliku nečega što je između pravoslavnog krsta, petougla, čmarine koja ga je proizvela i sasušenog govneta čiji vrh viri iz trave.

Čime li se ti odvrćeš majku ti jebem i zadnjem desnom stop svetlu i svemu pa saću te bre u kanal gurnuti pa peške ću bre na more da idem pa majke mi.

Komentari

Екшли, највише личи на Давидову звезду (хмм?!).
+++

Кад помену Давида. Имали ми неког братића у средњој што је као био залуђен манастирима, Богом, теологијом, ишао на неке излете да тако кажем на Хиландар итд. Онако мали, никакав. И стално га један лик мучио нешто јбг а овом досадило више и одбруси му: "Ако наставиш тако има да бацим Давидову клетву на тебе". Овај рмпалија пошто је глуп ко курац помисли како овај то може да уради јер је у тим "водама" и сувише је чудан да то може и да изведе. Па му одговара: "Ако бациш стварно ту клетву на мене има да ти поломим руке и ноге". Ја кома хахахахаха
Не знам што сам ово испричао :) +++

Vidi se kad autor ume, iako u startu pomisliš šta koji moj definiše ovo.

Inače, te šarafe stavljaju da ti nikad ne padne na pamet da sam nešto sastaviš od namještaja. Kreneš ti, ne plaća ti se montaža, ali poslije tri sata zajebancije skontaš da je bolje da si platio još nešto sitno i oni ti to zašarafe toreksom koji mi, jelte, nemamo. :)))

Морао да купим цео сет кад сам скидао седишта не цитроену, а користим само деветку, и то једном у две године. Ако некоме треба...

Imaju i oni što su trokraki, bili nekad na punjačima od Nokije.
+++

Ја их сад први пут видео у животу када сам помагао ташти да стави неке пресвлаке на седишта аута, ја кренуо да гурам имбусе оно неће, реко шта је ово који мој курац.

Фест+
чека се јубиларна!

Toreks?! Toga na mo'oj Šteti nema, džast ravni feat krstasti - buhahaaaa! Plus.