Prijava
   

Travian

Igrica od koje je definitivno jako teško odvići se.
Na početku zato što vam je super da se igrate rata i pljačkate komšije, a posle zato što steknete čak i neko ''društvo'' zbog kojeg vam je bezveze da obrišete nalog.
Ovako stoje stvari - birate između tri naroda: Rimljana, Gala i Tevtonaca, u zavisnosti od toga kakav ste tip igrača (agresivan, branilac...). Razvijate što više sela, pravite što veću vojsku (napadačku ili odbrambenu), imate dobar savez, pravite zajedno akcije, i na kraju gradite svetsko čudo, ukoliko ste dovoljno jaki.

Lepo zvuči, zar ne?
Onda jednu noć uhvatite sebe kako se budite u pola 4 ne bi li dočekali napad, poslali vojsku i žito da ta vojska ne crkne, onda grickate nokte do 03:45:56, strahujući da je neprijatelj poslao katapulte na vaše selo. Uključite msn ili skajp, i vidite da je zapravo pola vašeg saveza tu, i da su čekali baš vas. Žustro četujete, dočekate napad, ispostavi se da je bio lažan, onda skidate sve svece i organizujete kontra napad.
Sledeće čega se sećate jeste da ste pali u krevet negde oko pola 10 ujutru, raspitujući se ima li ko viška gline, nudite drvo u zamenu.

Komentari

ja igram ikariam znam da su organizovali takve napade oko 4 ujutru al u tome nisam ucestvovao a i vise sam def player...

хе па и ја сам дефанзива, па онда кад видим да ми стиже 5 напада у пола ноћи... срећом увек сам имала добре ситере.. Само да ми се заврши овај сервер и нећу више играти, не могу вала :)

+++++++++++
svaka ti cast...mnogo si dobr opisala, jedni moji drugari su bili totalno ispizdeli zbog te igrice, i ja sam "igrao", al kad covek shvati da je tu bitno ko je koliko on-line, ko je prvi poceo i da li ima sittera...nije to vredno igranja.
Pogledaj moju definiciju za proseravanje

+ igram i ja i mnogo je tesko, kad brisem nalog otvorim 2 nova...

Ako neko igra grcki speed (www.travian.gr) ime mi je tamo red_hammer pa nek se javi.

+ igram i ja i mnogo je tesko, kad brisem nalog otvorim 2 nova...

Ako neko igra grcki speed (www.travian.gr) ime mi je tamo red_hammer pa nek se javi.

ups. ode 2 puta.

Super definicija!! Ne igram travian vec nekoliko meseci i malo me ponekad mine zelja :D

Ustvari obrisao sam nalog na grckom, sad igram na americkom, tamo sam Jovanovic_Srb

Sve mi puca kurac da ustajem ujutru zbog Traviana. Ionako su najjaci oni koji igraju sa zlatom, sa jos trojicom na nalogu i tako ta nepotrebna sviranja kurcu. Najbolje se posvadjati s nekim i samo njega rokati, tad je zanimljivo. A dijabola nikad dosta...

joj ja sam ovo pre igrala..krenula sam bez veze onako..posle postala ovisnim...uvek medju prvo 50-100 igracha...ali trajalo samo mesec dana...posle prekinula.nas mh je bezobrazan!

hahahah najbolja definicija,
ja obicno i nespavam do 4 ujutru, a i igram dual tako da je uvek neko na nalogu, mnogo je lakse, ako neko igra speed na
-+ kordinatama neka mi se javi da mu posaljem malo batinara u cik zore :)))
igrica jeste mnogo dobra i savrseno osmisljena i velika je navlaka, ali ok moze i da se zivi normalno ponekad ako imate 2 sitera i bar dual igraca hahahh ma salim se sve je to zezanje bas me briga i da me katapultiraju, vraticu im duplo ;)
vise se zezamo na skajpu i druzimo nego sto stvarno igramo. Mnogo je lakse kad imas ekipu sa kojom igras :)
Za definiciju +

ako nekome treba gold na travianu neka pise na repetitor204 at msn.com
samo za srbiju vazi