Prijava
   

Trenutak istine

Po meni jako zanimljiv kviz jer, eto, pokazuje koliko je nisko neko spreman da padne za pare i ja ga lično(kviz) nebi nikad ukinuo. E, sad ima zanimljiva caka: i najlakše je, a opet i najteže da osvojiš maksimalnu nagradu(5 miliona, valjda).Ne treba ti da prelistavaš enciklopedije, da se treseš dal' ćeš da se setiš kad je umro Napoleon ili kad je SAD dobila nezavisnost, već ,,jednostavno''(zavisno od morala učesnika može i bez navodnika) sedneš u fotelju i razvezeš priču o nečemu o čemu ne pričaš ni u unutrašnjim monolozima, pa šta bude-biće. Dakle, ako si se već prijavio, krajnje je krembecilno da lažeš jer, apsolutno nikakve koristi nemaš od toga - em će da provale da lažeš, em si prso za pare! Ako si se već prijavio, i ako nema nazad, pričaj istinu! Otkud onda ljudi nikako da osvoje maksimalnu nagradu? Po mom shvatanju, tu su dve opcije:
1. Manje verovatna: Glup čovek(jer samo takvi se tu prijavljuju) razmišlja da će baš ON/ONA da prevari detektor laži, za šta, inače, treba profesionalna obuka, a ne samo ,,zamisli da je istina!'' i naravno, prsne i za pare i za ponos.
2.Ona mnoooogo verovatnija: Kad provale ovi iz kviza da će takmičar da ih žešće ojadi, oni mu kažu: LAŽEŠ! I sad se ti je*avaj, dokazuj posle dal bi ili ne bi je*o taštu za 50 evra!

1. pitanje: Da li bi ste ikad spavali sa nepoznatom osobom suprotnog pola(ako je takmičar hetero) kad bi vam to omogućilo nestanak svih vaših dugova?
-NE!
Odgovor je.........ISTINA!
...............
Isti takmičar, pitanje za pet miliona: Da li bi ste spavali sa nigerijskom reprezentacijom u američkom fudbalu za 100 evra?
-NE!
Odgovor je........LAŽ!

Komentari

Ima tu nečeg, mada mislim da je štos u tome što poligraf meri nervozu a nema puno onih koji neće da se unervoze kad im ispred nosa budu silne pare

Kakav crni poligraf, kakva nervoza? Prevara sto posto. Njima svaka čas' što su se setili da naprave tu emisiju, paar će se namlatit', a ko jebe narod i istinitost, bitno je da se narod zabavlja.

Coek voli Nigeriju :D

Šerife, oni to izmere pre kviza pa tek posle postavljaju pitanja. Mogu oni koliko god hoće da se unervoze kad krene emisija, odgovori su već zabeleženi. A mislim da poligraf, pošto se ponegde primenjuje u sudskoj medicini, nije lako ,,prevariti'' nervozom....sad ja nisam ekspert, ali mislim da je tako...
@Mensur- upravo tako.

za prevaru detektora lazi postoje sledece opcije: da ste sigurni u sebe da je tacno sto kazete (sto ne moz' da nadjete, pogledajte poslednju opciju kad moze), da zamislite da je drugo pitanje na koje je vas odgovor tacan, ili da imate cist duh (sto u danasnje vreme skoro i ne mozete da nadjete, najcesce ga imaju 'martial art' borci).

inace, u tu emisiju se po psiholoskim i psihijatrijskim nalazima prijavljuju psihopatske licnosti.