Prijava
   

Trgovački putnik

Poštar zvoni dva puta, ovaj dok mu ne otvorite. A kad otvorite, počinje predstava. Ne, ne morate ništa kupiti i nema veze što morate hitno u bolnicu jer vam se žena porađa, dozvolite mu da on rasklopi šator, naloži logorsku vatru, zakolje petla i natakne ga na ražanj, sve da bi vam pokazao kako je eko čačkalica kojom će istjerivati meso između zuba najbolje rješenje za održavanje oralne higijene u mezelutskim prilikama. Ako se ipak odlučite da kupite set eko čačkalica izgrađenih od najkvalitetnije bukovine, dobićete i stalak za držanje čačkalica, brošuru kako da upotrebljavate čačkalicu na 101 način i popust na cijenu od 20%.

Tokom davljenja naučenom pričom i vađenjem iz torbe svakojakih beskorisnih stvari, u više navrata pokušat će te se riješiti napasti. Možda će vam i pozliti. Ne! To neće pokolebati trgovačkog putnika! On je spreman da prezentuje svoje proizvode i kad se nalazite u samrtničkom ropcu!

Ako poznajete ovu sortu, a imate čir na želucu, proradit će vam čim otvorite vrata i vidite napirlitanog torbara sa lažnim osmijehom. U tim situacijama, za tjeranje, najbolje rješenje je oklagija, lopata, vojnička čizma teška 5 kg i slično.

Komentari

"Postar zvoni dva puta, ovaj dok mu ne otvorite" :D kako dobar uvod!
Super, super definicija hihihi
Citam je po 4. put dok ovo pisem :D necu reci najbolja koju si do sada napisao (jer imam drugog favorita), ali jedna medju top 5!
Samo nastavi tako ^_^

Hvala Dometty prijatelju!

A Rahxephon, tebi saljem paklo poljubaca! <3