Prijava
   

Tri plus klan

Legenda kaže da se ova organizacija formirala kada je jedan član sajta izrazio ljubav drugom članu tako što mu je napisao ''+++'' u komentaru. Nije obrazložio, ali svima je bilo jasno da je to mnogo više od jednog plusa, mnogo više od običnog komentara..

Infekcija se brzo proširila. Ljubav je drmala uglavnom muške članove, ali bi se i poneka ženska osoba uključila u virtuelnu orgiju omiljenovanja, obožavanja, oralnog komentarisanja i naravno triplusiranja.

Iako je nemoguće dati više od jednog krstića, članovi tri plus klana redovno saopštavaju jedni drugima kako su stavili tri komada na jednu definiciju. Hiperbolisani plusić je pravi afrodizijak u svetu komentara, crnački falus među kineskim pačićima, afrički baobab među japanskim trešnjama, i tako dalje, i tako dalje.

Članovi klana su prisni i uvek su tu da pomognu jedni drugima. Uvode struju, kupuju kompjuter, prave nalog, loguju se na sajt samo da bi dali tri pluseva drugu članu.
Zajedno su jači.

+++
Hvala hvala hvala..
Inače, odmah sam prepoznao da si ti...
Pa i ja tebe uvek prepoznam, imaš tako dobar stil, originalan si u svakom pogledu;)
Obožavam te :*
I ja tebe <3

Komentari

''+++'' ја то махинално радим лоло

gej gej 3+, ko borusija - real madrid

+++ truleksu moj najdraži

taman i ove vaše komentare da ubacim u primer. A tu je i jedno žensko hm hm. Čudi me da se niko nije naljutio (ili bar nije izneo ljutnju na videlo)

A da, često koristim ovo, i boli me kurac što me neko proziva na netu...

i ja, i ja koristim.

Doduše i nekad samo saopštim da mi se dopala neka definicija, u fazonu ''bravo care'', ''svaka čast'', ''objasnio''. To je isto vid ulizivanja kad pogledaš, ništa konstruktivno, možda eventualno doprineseš čitanosti te definicije... ali izbegavam plusiće to mi je baš gej.

a jeste.
mada, ako su samo plusići, pomislim odmah da mi defka nije ni pročitana.
prigodan komentar je vazda dobrodošao.

ma kakav god komentar, ne mora prigodan, meni su ok bilo kakvi komentari. mada sam primetio da se klinci mnogo vređaju ako im nešto negativno kažeš (tipa ''brate odvoji ne i znam''). Možda zato ljudi izbegavaju da daju negativne komentare.

Pod -prigodan- mislila sam bilo kakav.
A to, da se ljute, jeste. O'ma moram da tražim skidanje crne magije (hejta). lol

Dovoljno je samo + :-)