Prijava
   

Tripheads

Dovoljno je glupo kada konjina od dvadeset i kusur godina utripuje da je veliki Srbin ako se ošiša na ćelavo i salutira šutirajući velike neprijatelje srpstva, trafiike. Ali, da majka priroda zaista ima smisla za humor, vidimo zahvaljujući pojavi takozvanih triphedsa.
Naime, to je dečurlija od 13-15 godina koja je utripovala da je popila svu pamet ovog sveta zato što je odgledala "American History X" i dva filma o dragom nam Adolfu. Naravno, finalnu obuku predstavljaju filmovi o Brus Liju. Nakon što je sva ta stručna literatura pomno prostudirana dobijaju instant ćelavost, martinke koje im je mama kupila tako što je prodala bubreg i spidfajerku koju su dobili za trinaesti rodjendan od bake. Čim nabace punu opremu momentalno nameštaju namrgodjenu facu i kreću u napad. Svi koji ugrožavaju Srbiju moraju biti izmartinkani, počev od velike opasnosti, cigančića-šoferkaša. Jeste, veliki je izazov, opasnost je izuzetna, ali oni su neustrašivi! Nije mali ciga strašan kao što izgleda! Mislim, jeste, ali oni su tako hrabri da im to ne smeta. Čak iako se u dubini duše plaše cigine ubojite perilice za prozore, njih dvadeset će se, kao jedan, suprotstaviti neprijatelju bez kolebanja. Srbija Srbima! Nakon pobede koja je još uvek neizvesna, sledeća stanica - pravac osamdesetogodišnji prosjak bez noge!

A oni na vestima kažu skinsi opet pretukli nedužne Rome... Kako nedužni, majku vam lažovsku, juče mom ćaletu rekli da će da mu operu šoferku na autokomandi, a samo je umrljali! Kakva djubrad, zamisli!

Komentari

Sve mi je jasno, al' da neko da minus na ovakvu definiciju, to ne mogu da skontam.

ne bi mi smetalo da mi razmrljaju soferku s vremena na vreme, ali kad dodjes u situaciju da te njih trojica tako milih i dragih roma napadnu na sred autobuske stanice u 11 uvece, ti momci u martinkama iz parkica preko puta dobro dodju. ovom prilikom im se zahvaljujem sto su me spasili od sigurnog silovanja...
na stranu sve negativne osobine, umeju dzentlmenski da pripomognu u nevolji sto vecina ostalih verovatno nebi uradila (bilo je drugih ljudi na stanici)

Silovali bi te prd drugima?!
A tuga je sto su ova djeca podojena mrznjom protiv svega i svacega a neki od njih su tek rodjeni u doba bombardovanja.Koji kurac?!