Prijava
 1.    

  trol

  Trol je osoba koja upravlja trolom.Vozač trole.
  Trola-žargonski izraz za trolejbus

  -"Hej,živimo ispod mosta ko obicni trolovi"

 2.    

  Trol

  Stvorenje koje vodi poreklo iz ljudske rase, mada ljudi uglavnom zaziru od njihovog prisustva.

  Koji si Trol Šabane!

 3.    

  Trol

  Osoba koja dođe na fax i kaže: "Ha ha, koji ste klošari, ja sam SVE naučio!"

 4.    

  Trol

  Čovek koji je spavao do 5 po podne pa mu se uvece ne spava, pored toga je preveliki no lifer da bi izašo, pa stoga noć provodi tako što nasumično hejtuje po intenetu da bi sebe zabavio.

 5.    

  Trol

  Vaš prvi komšija koji vas zorom budi muzikom sa raspale linije. To je uglavnom muzika Riblje Čorbe uz koju ste sinoć do kasno pili i od koje vam je muka, jer vas boli glava od lošeg piva.

  Možda je to onaj isti lik koji vam stalno deli minuse.

 6.    

  trol

  Osoba koja se navukla na sarkazam, pronašla na internetu način da ga sintetizuje u prašak i sada ga kuva u kašiki i puca sebi u venu. U početku trolovanje bude izvor zabave i sreće, a onda postane tvoj mračni dvojnik na priključku za ličnost i ogadi ti sve što iskreno želiš da kažeš. Od ovog raka jedini lek je ban od moderatora.

 7.    

  Trol

  Reč „trol“ potiče iz nordijske mitologije (od norveškog trylle – „čarati“) i označava malo, dlakavo, smrdljivo i pakosno stvorenje. Otkad je uvelo internet, od te reči nastao je današnji pojam trol koji označava malo, dlakavo, smrdljivo i pakosno stvorenje. U staro vreme ovi čarobni mališani su sedeli ispred pećine i čekali slučajnog prolaznika da mu izvrše temeljni klistir borovom granom sa lepo razvijenom šišarkom na vrhu prosto zato što im je upao u atar, ali uglavnom zato što su govna; današnji vragolani odu u “Comtrade” ili “Win-win”, opskrbe se od onda dramatično unapređenom tehnikom i ne čekaju, već sami upadaju u atar i jurišaju na smrtno ozbiljno građanstvo. Dakako, i oni to rade zato što su govna, ali su u svojoj govnosti prevazišli govnarstvo predaka, koji se ne prevrću u grobovima jer su mitološka bića već se sa tugom starovremskog đeda kome deca usraše časno ime žale Deda-Mrazu, Mikiju Mausu i Radetu Lackoviću. Zbog toga je Marko M. Dabović napisao „Krizu morala“.

  Trololol lololol lololololol.

 8.    

  Trol

  Pajdoman koji se uglavnom bode ispod mosta, iznad kojeg s vremena na vreme spopada pešake, tražeći pare za "sok" (u nenasilnoj varijanti) ili preteći leptir nožem (nasilna varijanta).