Prijava
 1.    

  Troling insepšn

  Trolling inception iliti trolovanje trolovanjem. Davanje lažnog nagoveštaja da jedna osoba troluje drugu osobu, s tim da nije u pitanju klasično trolovanje već stvaranje iluzije da ososba A troluje osobu B.

  Zajebano za shvatiti? Slažem se u potpunosti. Jednostavno, zašto bi se neko mučio da stvara priču koja je klasični trol, da bi na kraju, posle mnogo nakucanih redova sve to precrtao i rekao da je to bila samo maska i da se tu ne radi ni o kakvom trolu, već čistom podjebavanju.

  Lik A: "I to ti je to, ja sam samo hteo da ti kažem da nisam nikakav psiholog, ali svojim prozivkama tebe i tvoje porodice nisam hteo da trolujem."

  Lik B: "Čekaj, stani: kako to nisi hteo da me troluješ, kada si to radio od početka?"

  Lik A: "Eto, tako lepo - može mi se."

  Lik B: "Sad ispade da to što sam ti u svakoj drugoj rečenici napominjao da znao da troluješ i da sam se s tobom raspravljao zato što sam zaludna budala i što nemam pametnija posla, jednostavno nije bilo raspravljanje sa trolom! Pa, ako nije bio trol, šta je onda bilo?"

  Lik A: "To je bio troling insepšn, usađivanje ideje da te trolujem, a da u suštini to ne radim."

  Lik B: "I, ako već nisi trolovao, šta si onda radio?"

  Lik A: "Jednostavno sam te podjebavao."

  Lik B: "E, kad te nađem, nabiću ti u guzicu sve one barbike sa kojima si se kao mali igrao, kompjuterko jedan zakržljali!"

  Lik A: "Molim te, nemoj biti tako grub! Ja važim za veoma poznatog muzičara u gradu i ne bih želeo da se moja reputacija ocrni na bilo koji način."

  Lik B: "Murš, marvo! Sikter, bre!!!"