Prijava
 1.    

  Tus kabina

  Zamena za Wc solju u slucaju da ti se digne

 2.    

  Tuš kabina

  Idealno mesto za izvođenje arija. Zvuk vode i šuštanje cevi umanjuju opasnost po okolinu.

 3.    

  Tuš kabina

  Jedino mesto gde možeš da uživaš u svom melodičnom glasu, bez kritički nastrojenih ljudi koji kažu da imaš glas kao mačor u teranju.

 4.    

  Tuš Kabina

  Deo kupatila, koji je namenjen za odrzavanje licne higijene. Osim ovoga tus kabina nekim ljudima predstavlja i vid gluve sobe kao i intimno mesto za drkanje i trljanje. Kod jutarnjeg tusiranja najbolji deo je mokrenje u tus kabini, medjutim, moze da dodje do zacepljenja odvoda od prethodno pomenutog kao i od opalih dlaka, pa je onda mokrenje i izdrkavanje deo nege za stopala :) Kod zacepljenja, nakon odlivanja vode, ostaje tzv mulj ili bozen cosmetics, koja blagotvorno utice na proces starenja. Pa samim tim deduktivnim zakljucivanjem dolazimo do zakljucka da gospodja Bozen ima vise hiljada tus kabina i vise hiljada zaposlenih kineza i roma koji se svakodnevno tusiraju, pisaju i izdrkavaju. Kupite Bozen

 5.    

  Tuš kabina

  Mesto gde se rađa 90% mojih definicija. Šteta što samo 30% njih ugleda svetlost dana.

  Pametan piše, a budala pamti.

 6.    

  Tuš kabina

  Enterijer automobila koji prokišnjava zbog loše limarije.

 7.    

  Tuš kabina

  Mesto gde i najveći pesimista postaje optimista.

  A.B. toku tuširanja:
  - "Kuda ide moj život, da li su moje odluke ispravne? Moram definitivno više učiti, baviti se sportskim aktivnostima, takođe 6 sati sna dnevno nije dovoljno..."
  Izlazi iz kupatila, zaboravlja šta je rekao i nastavlja po starom.