Prijava
 1.    

  TV Fox

  Naime, došla je na naše tržište kao jedna od najprofesionalnijih televizijskih kuća u Svetu ali se ispostavilo da sve što imaju u svojoj arhivi jeste "Crni Gruja" i "Kad porastem biću kengur" koji će sledeće nedelje ukoliko budu pušteni proslaviti jubilarno 500-to puštanje na jednoj televiziji u roku od godinu dana...

 2.    

  TV Fox

  Televizija koja bi mogla imati (i bilo koji drugi FOX ili Sky ima) najbolji program jer preko 50% popularnog svjetskog sadržaja dolazi iz News Corporation-a (FOX). Nasuprot tome svakodnevno su narod i sebe navukli na banzuke, nindže, kninže, sasuke, wipeout-ove, rvanje, takeši, ukratko više NA KURAC program jer koliko god to bilo dobro dosadi jedan te isti sportsko-takmičarski sadržaj već godinama u šta ubrajam i Fort Boyard pa i Survivor. Nije ni čudo što su propali.

  Dobar film praktično je nemoguće pronaći na FOX-u, jedino što valja je Keš Taksi i poneka dokumentarna emisija iz NAT GEO produkcije.

 3.    

  Tv Fox

  Tv fox iliti Tv Crni gruja.
  24h Crni Gruja.

  mada ne bunim se.

 4.    

  TV Fox

  Jedina televizija na svetu koja reklame prekida sa par minuta filma.

  A i filmovi su im uvek isti.

 5.    

  TV Fox

  Televizija koja je dokazala da svako moze da bude voditelj.

  Ivan, Miljan i Zoran (Kesic)
  Wipeout britanci (pa i amerikanci) su uspeli da budu duhoviti ali nismo u mogucnosti da ih cujemo originalne komentare zbog njihovog debilnog smeha. HAHAHAHAHAHA!!! Miljane! Ivane!
  Kesic.